filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Vrei sa iti stergi toate postarile de pe Facebook? Ce se intampla cu adevarat cand incerci acest lucru! | UrbanNews
Get a site
Wednesday, July 15, 2020
Ultima oră
Home >> IT&C >> Facebook >> Vrei sa iti stergi toate postarile de pe Facebook? Ce se intampla cu adevarat cand incerci acest lucru!
Vrei sa iti stergi toate postarile de pe Facebook? Ce se intampla cu adevarat cand incerci acest lucru!

Vrei sa iti stergi toate postarile de pe Facebook? Ce se intampla cu adevarat cand incerci acest lucru!

Un blogger scrie despre experienta sa unica de pe Facebook in care a incercat sa stearga urmele existentei sale virtuale fara a dezactiva contul insusi.

Bloggerul isi prezinta povestea simpla prin care a incercat sa-si stearga tot continutul personal de pe Facebook. “N-am vrut sa-mi sterg tot contul de pe Facebook ci doar ceea ce am publicat acolo. Le-am luat post cu post si le-am sters pe toate”, povesteste el.

Surpriza cea mare a venit dupa ce s-a conectat din nou dupa 9 luni si a descoperit ca toate posturile sau au fost republicate de Facebook.

Ambitios, le-a mai sters o data, crezand ca e o simpla eroare. Pe 1 iulie, dupa inca vreo 9 luni, s-a conectat din nou. Si toate postarile sale erau inca acolo.

“Facebook nu imi da de ales, probabil ca va trebui sa sterg tot contul. Ideea este ca au acces la tot ce ati publicat voi vreodata. Sa nu va surprinda intr-o zi ca si conturile sterse sa fie reactivate” este ideea pe care bloggerul o sustine in concluzia sa.

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About StirilePROTV.ro