filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Victor Ponta la Vorbe Grele: "Salariile vor fi reintregite cu certitudine. Vom debloca posturi in Sanatate, dar si la MAI" | UrbanNews
Get a site
Monday, May 25, 2020
Ultima oră
Home >> Actualitate >> Victor Ponta la Vorbe Grele: "Salariile vor fi reintregite cu certitudine. Vom debloca posturi in Sanatate, dar si la MAI"
Victor Ciutacu a realizat emisiunea Vorbe Grele la Palatul Victoria, acolo unde l-a avut ca invitat pe premierul Victor Ponta. "Oricine e la guvernare pe vremurile astea are o mare problema. Sunt 1,3 milioane de bugetari care vor beneficia direct de majorarille salariale. Dupa necazurile cu ploile vom da banii la toate primariile care au nevoie, indiferent daca sunt PSD sau PDL. Nu vom mai face niciun recurs in privinta castigarii in instanta a drepturilor de autor. ...

Victor Ponta la Vorbe Grele: "Salariile vor fi reintregite cu certitudine. Vom debloca posturi in Sanatate, dar si la MAI"

Victor Ciutacu a realizat emisiunea Vorbe Grele la Palatul Victoria, acolo unde l-a avut ca invitat pe premierul Victor Ponta.
“Oricine e la guvernare pe vremurile astea are o mare problema. Sunt 1,3 milioane de bugetari care vor beneficia direct de majorarille salariale. Dupa necazurile cu ploile vom da banii la toate primariile care au nevoie, indiferent daca sunt PSD sau PDL.
Nu vom mai face niciun recurs in privinta castigarii in instanta a drepturilor de autor. …


Citeste mai mult pe Jurnalul.ro:
Victor Ponta la Vorbe Grele: "Salariile vor fi reintregite cu certitudine. Vom debloca posturi in Sanatate, dar si la MAI"

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About