filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Verdict in procesul lui Cheloo: Merge la inchisoare? | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Show-Biz >> Verdict in procesul lui Cheloo: Merge la inchisoare?
Verdict in procesul lui Cheloo: Merge la inchisoare?

Verdict in procesul lui Cheloo: Merge la inchisoare?

Procesul in care Cheloo e acuzat de lovire si violenta, dupa ce in 2010 l-ar fi batut intr-un club pe Daniel Apetrei, un DJ, s-a terminat, marti, in urma impacarii partilor.

“Inceteaza procesul penal pornit impotriva inculpatului Ion Stefan Catalin, pentru infractiunea (…) de lovire sau alte violente, ca urmare a impacarii partilor”, se arata in decizia Tribunalului Bucuresti, citata de SpyNews.

Cheloo trebuie sa achite 300 de lei pentru cheltuieli judiciare.

Pe de alta parte, Mark One, pe numele adevarat Marian Minca, implicat si el in acelasi dosar si acuzat de violenta trebuie sa plateasca o amenda penala de 2.000 de lei pentru lovire si alte violente.

Cheloo risca cinci ani de inchisoare

“Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor (…) privind inlocuirea pedepsei cu amenda penala cu pedeapsa cu inchisorii in cazul neexecutarii, cu rea-credinta, a amenzii penale”, se arata in decizia tribunalului.

Tot Mark One trebuie sa achite si despagubiri civile pentru prejudicii materiale, 3099 de lei, si 1.500 de euro daune morale. Tot Marian Minca trebuie sa dea Spitalului Coltea 87,48 de lei, despagubiri civile pentru prejudicii materiale, cat si 360 de lei cheltuieli judiciare avansate catre stat. De asemenea, Mark One va trebui sa ii plateasca lui Apetri si 5.000 de lei reprezetand onorariul avocatului.

Sursa: Ziare.com

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Ziare.com