filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Utilizatorii Windows 8, neinteresati de laptopuri cu touchscreen | UrbanNews
Get a site
Monday, May 25, 2020
Ultima oră
Home >> IT&C >> Utilizatorii Windows 8, neinteresati de laptopuri cu touchscreen
Utilizatorii Windows 8, neinteresati de laptopuri cu touchscreen

Utilizatorii Windows 8, neinteresati de laptopuri cu touchscreen

Utilizatorii Windows 8, neinteresati de laptopuri cu touchscreen

Numarul celor care cumpara calculatoare cu ecran tactil este extrem de redus, din cauza pretului ridicat.

Cei care doresc sa aiba un laptop nou dotat cu sistemul de operare Windows 8 prefera sa economiseasca bani alegand un produs cu ecran clasic, nu touchscreen, in ciuda faptului ca noul sistem de operare de la Microsoft a fost gandit pentru display-uri tactile.

Doar 5% din laptopurile cu Windows 8 vandute din octombrie, de la aparitia sistemului de operare, pana la 15 decembrie au fost echipate cu ecran tactil, potrivit datelor NPD Group, preluate de CNN Money si citate de Mediafax.

Utilizarea Windows 8 fara ecran touch este posibila, insa este ca si cum utilizatorul ar arunca la gunoi telecomanda unui televizor si s-ar ridica de pe canapea de fiecare data cand vrea sa schimbe canalul, comenteaza cei de la CNN Money.

Deocamdata, producatorii de PC-uri au adus pe piata un numar redus de modele cu touchscreen. Spre exemplu, la Best Buy, unul dintre cei mai mari retaileri americani, numai 30 din cele 700 modele de laptopuri disponibile au ecran tactil. Doar doua dintre acestea sunt in lista cu cele mai bine vandute produse din ultima perioada.

O alta problema este pretul laptopurilor cu touchscreen, mult mai ridicat. In SUA, un laptop cu ecran touch costa cu pana la 150 de dolari mai mult decat unul similar, insa fara aceasta caracteristica.

Microsoft a pus accentul pe interfata touch in campania de promovare a lui Windows 8.

Sursa articol: YODA.RO

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor