filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
UPS centrale termice! Un articol indispensabil in casa ta! | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> IT&C >> Hardware >> UPS centrale termice! Un articol indispensabil in casa ta!
UPS centrale termice! Un articol indispensabil in casa ta!

UPS centrale termice! Un articol indispensabil in casa ta!

Buna ziua. Ati auzit de termenul de UPS vreodata? Conform unei cautari simple pe mesterul google un UPS este definit cam asa: “Uninterruptible power supply” sau pe romaneste ” sursă de alimentare neîntreruptibilă”. Astazi va vom vorbi de UPS centrala lemne deoarece putini au aceasta centrala comparabil cu cei pe gaze.

De ce iti trebuie un UPS? Simplu in cazul in care in timpul unei furtuni se taie curentul sa nu ti se opreasca brusc centrala si sa nu stii ce se intampla. Sau in cazul unui scurtcircuit mai bine sa se rupa un dispozitiv la UPS decat sa se strice tot ce ai conectat la UPS.

UPS este mai mult ca o baterie de rezerva pana revine curentul, si iti asigura functionarea electrocasnicelor conectate la el.

Dezvoltarea tehnologiei a condus la creșterea randamentului unităților UPS, la reducerea dimensiunii lor și la îmbunătățirea functiilor pentru a permite echipamentului adaptarea la nevoile reale ale instalației fara interventia omului, electricianului sau orice alta interventie exterioara!

Funcțiile îndeplinite de primele modele cu câteva decenii în urmă, ce se referă exclusiv la continuitatea alimentării, au fost completate, cu diferite posibilități de îmbunătățire a alimentării, imbunatatite pentru un randament mai bun.

În mod normal, reteaua alimenteaza aplicatia și încărcătorul de baterii, ce menține bateriile complet încărcate.

În cazul unei pierderi de putere, furtuni, scurtcircuit,suprasolicitare etc…, un comutator transferă sarcina pe invertor, ce devine activ și alimentat din baterii.

Acest mod de funcționare continuă până când rețeua principală este refacuta sau până la epuizarea energiei stocată în baterii (vezi in figura de mai jos).

fig 1

Această soluție are un design simplu, cu costuri reduse, dar care ofera performanțe care acum un deceniu nu erau disponibile.

În esență, unitățile UPS off-line (sau cum spune romanul cu baterii) sunt capabile să asigure alimentarea cu energie la sarcini care nu sunt sensibile la întreruperile de tensiune pe o perioadă ce corespunde timpului necesar pentru comutarea sarcinii de pe rețea pe baterii, de obicei un intervat de cateva milisecunde, ceea ce niciun aparat nu cred ca se inchide.

Este imposibil de controlat frecvența pe sarcină în timpul funcționării pe rețea, deoarece este o conexiune directă, poate in viitor va fi disponibila si aceasta optiune, UPS-urile off-line sunt utilizate numai pentru sarcini cu puteri mici, de obicei până la 2 kVA pentru siguranta.

Acum sa vorbim de UPS-urile de la Well cu puteri incepand de la 300W și care ajung pana la 900 W care sunt perfecte pentru centralelor termice pe gaz sau pe lemne unde consumul nu depaseste puterea maxima admisa de UPS-ul ales.

Citind cartea tehnica a acestor UPS-uri am realizat ca sunt perfecte pentru centrale, sigure, fara defectiuni sau alte probleme intalnite la alte companii.

In concluzie recomandam sa cumparati de pe website-ul centraleieftine.ro deoarce aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie, in special va recomandam acest website deoarece au raport foarte bun calitate/pret, au de la diferite companii de renume, sunt specializati, deci nu sunt niste amatori, ofera garantie, transport in toata tara!

Va invitam pe website-ul lor oficial – centraleieftine.ro si speram sa va convingeti de serviciile lor la fel cum ne-am convins si noi!

 

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor