filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Unde găsești hidrofoare noi de vânzare? | UrbanNews
Get a site
Friday, April 16, 2021
Ultima oră
Home >> Publicitate >> Unde găsești hidrofoare noi de vânzare?
Unde găsești hidrofoare noi de vânzare?

Unde găsești hidrofoare noi de vânzare?

Răspunsul e chiar foarte simplu Shop Einstal, un magazin online cu diverse instalații termice și sanitare pentru acasă și firma ta.

Prin primele căutari pe google nu am găsit un hidrofor bun și la un preț mai decent, așa că am apelat la cunoștițe care erau mai “meseriașe”. Un prieten vechi mi-a recomandat să intru pe site-ul celor de la Shop Einstal și cică acolo găsesc sigur ce îmi trebuie.

Păi bun dar cum să caut că domnul a uitat să îmi spună și link-ul, așa că am dat un search simplu de hidrofoare noi de vânzare, de aici și titlul articolului.

Boom, am găsit și dăi și consultă paginile site-ului.

O primă impresie nu a fost rea, am intrat de pe telefon și ce mi-a plăcut la site au fost culorile, design-ul și structura lui.

Nici nu am derulat prea mult în jos că deja am dat de hidrofoarele mult dorite cu poze actuale clare și detalii minimaliste dar succinte.

Ce mă interesa era un hidrofor până în 10 milioane care să nu dea rateuri.

Prin căutarile pe site am observat niște detalii care sincer pe alte site-uri nu am văzut,sigle care spun clar ce oferă gen 24 de luni garanție, foarte bine, magazin de încredere și ce m-a surprins Made in Italy, bine că nu erau made in China.

Chiar mi-a plăcut tabelul de la descriere cu specificațiie că m-a ajutat enorm ce să aleg, mai exact un hidrofor Cadoppi CJN mid-range, adică nici prea slab nici prea puternic , că totuși am doar o casă micuță.

Mi-aș fi dorit totuși să fie mai multe poze, dar după ce m-am gândit mai bine la ce mi-ar fi trebuit mai multe poze?

Toate bune și frumoase, am dat un telefon, încă o chestie care sincer bravo lor, au 3 numere de telefon pentru comenzi online spre deosebire de alte site-uri mari care au unu și degeaba, oricum băieții m-au rezolvat repede cu detalii și în câteva minute deja am dat comanda, urmând să ajungă a doua zi, transport gratuit desigur.

Încă o chestie de respectat, oamenii au avut răbdare să mă asculte pentru ce îmi trebuie și chiar m-au sfătuit ce ar fi mai bine să cumpăr, care surprinzător era mai ieftin, ceea ce sincer mai rar în România.

Revenind la site-ul lor, pe Categoria Pompe și Hidrofoare mi-a mai atras atenția un lucru, organizarea pe imagini li subcategorii sugestive care m-a ajutat foarte mult în căutare, deoarece nu mă interesau chiar toate produsele din categorie, dar mai ales subcategoriile sunt chiar sugestive.

Oricum ar fi în concluzie vă invit cu dragă inimă să vizitați măcar website-ul lor deoarece eu acum cred că mă voi indrepta tot către ei pentru o centrală termică că a mea a început să dea rateuri urâte și chiar sunt curios acolo ce au ce oferă și dacă băieții de acolo mă vor ajuta să fac alegerea potrivită , dar având în vedere cum a decurs la hidrofor eu zic ca o sa fie mai mult decât bine.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor