filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Un marketplace de grafica vectoriala chiar foarte bun! | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Publicitate >> Un marketplace de grafica vectoriala chiar foarte bun!
Un marketplace de grafica vectoriala chiar foarte bun!

Un marketplace de grafica vectoriala chiar foarte bun!

Doar ce am intrat pe un nou market de grafica vectoriala numit VectorVice care se pare ca este chiar romanesc!

In cautarile mele de grafica vectoriala nu am gasit mai nicaieri o organizare asa buna si o prezentare asa curata ca la cei de la VectorVice.

Ceea ce este foarte respectabil este faptul ca pe website nu am gasit duplicate dupa n-spe mii de website-uri ci chiar lucruri originale.

Desi este cam saracut in elemente are destule grafici cat sa poate fi considerat un website acceptabil!

“Suntem un grup de designeri entuziasti care creează pachete de grafica uimitoare, formate din elemente grafice individuale unice. Credința noastră principală este că vă putem oferi cele mai minunate din cele minunate”

Acesta de mai sus este citatul de pe website-ul lor, tradus desigur, si chiar sunt  de acord cu el, nu prea am ce sa comentez, in afara de pageload, pe pc-ul meu are mari delay-uri.

In fine la continut eu am fost foarte interesat de  Girls at the gym Vector Pack unul dintre vector packs!

La 10$ primesc foarte multe si asta cred ca m-a atras cel mai mult , deoarece nu sunt ca alti vazatori de grafica care vad bucata cu bucata si ajugi sa cheltui o suma foarte mare petru ceva ce de la cei de VectorVice ti-ar oferi petru 10$.

Mai in capatul meniului am observat ceva foarte interesant si nu chiar ascuns ba chiar foarte promovat, sectiunea Freebies.

Acolo am gasit un pachet de 11 vectori chiar simpatici tare pe care cei de la VectorVice ii ofera gratuit, va invit sa ii descoperiti.

Petru asta merita o nota mai mare decat altor magazine care de obicei ofera gratuit ceva ce nu sa vinde.

O alta chestie care mi-a placut la website-ul lor este ca folosesc PayPal ca metoda de plata ceea ce mi se pare ca au adoptat cea mai buna metoda de plata deoarece foarte multa lume care umbla si cu grafici ca cele care ei le vand au si un cont de PayPal si au usurat prin acest lucru foarte mult plata la ei in magazin nu ca alte magazine tipic romanesti care nu ofera clientului sa plateasca cu mai multe metode decat ce le convine lor.

Ca sa inchei va recomand cu caldura sa intrati sa vedeti macar ca idee ca ofera cei de la VectorVice chiar daca sunt la inceput eu zic ca au inceput chiar foarte bine si sper sa continue la fel.

Sa ne auzim cu bine la urmatorul articol, spor la cumparaturi!

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!