filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Totul despre sex la... Harvard | UrbanNews
Get a site
Friday, April 16, 2021
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Sex >> Totul despre sex la… Harvard
Totul despre sex la… Harvard

Totul despre sex la… Harvard

Renumita universitate Harvard din SUA este deja la a treia editie “Sex week/Saptamana dedicata sexului”.

In aceasta saptamana vor avea loc dezbateri si conferinte organizate de asociatia studenteasca STEATH (Sexual Health Education and Advocacy throughout Harvard College) cu scopul de a-i sensibiliza pe studentii elitisti cu privire la problemele sexuale.

Potrivit Le Parisien, studentii vor avea ocazia sa participe la un seminar explicit, in care se vor dezbate subiecte delicate despre sex, care de obicei se discuta in spatele usilor inchise.

Programul isi propune sa abordeze mai multe fatete ale aceluiasi subiect, precum: relatiile, sexualitatea sau identitatea de gen, dar si sa contribuie la eliminarea stereotipurilor despre virginitate.

Expertii de la “Good vibrations”, un magazin din zona, vor tine prelegeri pentru a risipi miturile referitoare la sexul anal, cu scopul de a explica de ce oamenii il practica si cum sa faca asta corect.

In cadrul evenimentului vor fi acoperite subiecte ca anatomia anala, cum se abordeaza partenerul, pregatirea si igiena de baza etc. Vor fi etalate cele mai frecvente greseli si se vor pune intrebari.

STEATH este un grup de studenti care si-a propus sa incurajeze comunitatea Harvard sa exploreze experientele lor de dragoste si sex, oferind un program educational care sa abordeze o gama larga de probleme legate de sex, flirt, sanatate sexuala, sexualitate.

O companie de jucarii sexuale din California nu a ratat ocazia de a se alatura proiectului, in incercarea de a imbina afacerile cu placerea.

Sursa: Ziare.com

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Ziare.com