filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Topless in catedrala Notre-Dame: Militante Femen au sarbatorit plecarea Papei! FOTO | UrbanNews
Get a site
Monday, September 21, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Ciudatenii >> Topless in catedrala Notre-Dame: Militante Femen au sarbatorit plecarea Papei! FOTO
Topless in catedrala Notre-Dame: Militante Femen au sarbatorit plecarea Papei! FOTO

Topless in catedrala Notre-Dame: Militante Femen au sarbatorit plecarea Papei! FOTO

8 feministe din mişcarea Femen s-au dezbrăcat, marţi dimineaţa, în naosul catedralei Notre-Dame din Paris, pentru a “sărbători plecarea Papei” Benedict al XVI-lea, a constatat un jurnalist al AFP.

Cele opt femei, care au intrat cu grupurile de turişti, purtau paltoane lungi pe care şi le-au scos în apropierea a trei clopote noi depuse provizoriu în naos.

Ele au bătut în clopote cu bucăţi de lemn, strigând în engleză “Pope no more”. Pe piept şi pe spate, ele aveau scrise sloganuri precum “Nu homofobul”, “Criza credinţei”, “Bye bye Benedict!”.

Vizitatorii catedralei şi-au exprimat consternarea. “Aici este un loc sfânt, nu trebuie să vă dezbrăcaţi aici”, le-a spus o turistă.

Femen, Notre-Dame

 

Ele au fost evacuate forţat din clădire de serviciul de ordine al catedralei şi au rămas în parvis aproximativ zece minute, continuând să scandeze sloganuri precum “In gay we trust”, sau “Pleacă homofobule!”.

Femen, Notre-Dame

 

Militantele Femen sunt cunoscute din 2010 pentru acţiunile lor “topless” din Rusia, Ucraina, Londra sau şi mai recent din piaţa Sfântul Petru din Roma, în timpul rugăciunii Angelus a Papei.

Sursa articol: deBarbati.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor