filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Top Talents România caută tinerii cei mai buni | UrbanNews
Get a site
Monday, January 18, 2021
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Curiozitati >> Top Talents România caută tinerii cei mai buni
Top Talents România caută tinerii cei mai buni

Top Talents România caută tinerii cei mai buni

Atenție, se caută studenți în ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor și proaspăt absolvenți cu rezultate academice remarcabile sau cu implicare în activități extracurriculare, în organizații studentești sau cu experiență internațională. Dacă vă încadrați în una din aceste categorii, aveți șansa de a fi selectați să participați la cele două zile de eveniment Top Talents România.

Top-Talents-România-630x175

[sociallocker]

Așadar, cei mai buni 300 de tineri cu potențial se vor reuni pe 15-16 mai, la Hotel Caro din București, în cadrul celei de-a 7-a ediții Top Talents România. Înscrierile se fac până joi, 8 mai 2014, iar participarea este gratuită, pe baza înscrierii pe site-ul TOP TALENTS.

Procesul de selectie a celor mai buni 300 de tineri este realizat de consultanți în recrutare, care evaluează CV-urile și formularele de aplicare. Cei preselectați vor susține un set de teste online. În funcție de rezultatele obținute, cei mai buni 300 de tineri sunt invitați la cele două zile de eveniment, care includ conferințe pe teme de dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interacțiune cu angajatorii, oportunități de carieră, precum programe de internship, trainee și management trainee.

Concret, în cele 2 zile dedicate evenimentului, tinerii au șansa să:

  1. să afle de la invitați internaționali cum își pot valorifica la maximum potențialul într-o companie de top. O parte dintre invitații acestei ediții sunt: Gilles Antoine – Country General Manager L`Oreal România; Jarek Malinowski, Director General Unilever South Central Europe; Paul Renaud – Qualified Executive Coach; Adela Jansen, HR Excutive Director – BRD Groupe Société Générale;
  2. să se remarce în cadrul evenimentului și să beneficieze de oportunități de carieră oferite de companii multinaționale precum: BRD – Groupe Société Générale, Philips, Vodafone România, EY, Hilti, L’Oréal România, Unilever, Microsoft România;
  3. să descopere care sunt competențele evaluate în timpul procesului de selecție și cum își pot crește șansele de a obține jobul dorit, cât de important este un CV bine scris și la ce să te aștepți de la un interviu sau assessment center;
  4. să intre în competiție cu ceilalți participanți în cadrul unui studiu de caz – o simulare de business în care vor trebui să aplice concepte precum planificare, obiective, management de resurse, capacitate de decizii, etc. Un exercițiu care le oferă șansa de a experimenta diverse strategii de afaceri și de a lua decizii în situații care sunt inevitabile în business.
  5. să participe la unul dintre cele 6 workshop-uri susținute de companiile: Philips, Vodafone România, L’Oréal România, Microsoft România. Două dintre temele abordate în cadrul  acestor workshop-uri sunt: ”Women in Leadership” sau “My career choice: entrepreneur, freelancer or business man?”
  6. să aplice la o serie de programe de internship, trainee și management trainee precum:

[email protected]

– Vodafone Management Trainee

– Microsoft Academy for College Hires

– Management Trainee Program at L’Oréal România

– Internship Program at Unilever

– Entry-level jobs at EY România

[/sociallocker]

Sursa:

[browser-shot width=”600″ url=”http://playtech.ro/2014/tinerii-de-top-sunt-cautati-la-top-talents-romania/”]

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor