filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Sony Vaio Tap 20 - un tablet PC cu Windows 8, pentru masa de birou (Tablete) | UrbanNews
Get a site
Monday, January 18, 2021
Ultima oră
Home >> IT&C >> Sony Vaio Tap 20 – un tablet PC cu Windows 8, pentru masa de birou (Tablete)
Sony Vaio Tap 20 intră într-o nouă categorie a sistemelor tabletop PC, luând forma unei tablete Windows 8 supradimensionată, prevăzută cu ecran de 20 inch şi picior de susţinere ajustabil. Cântărind nu mai puţin de 5 Kg, Sony Vaio Tap 20 este destinată exclusiv mesei ...

Sony Vaio Tap 20 – un tablet PC cu Windows 8, pentru masa de birou (Tablete)

Sony Vaio Tap 20 intră într-o nouă categorie a sistemelor tabletop PC, luând forma unei tablete Windows 8 supradimensionată, prevăzută cu ecran de 20 inch şi picior de susţinere ajustabil.

Sony Vaio Tap 20

Cântărind nu mai puţin de 5 Kg, Sony Vaio Tap 20 este destinată exclusiv mesei de birou, unde putem interacţiona într-un mod cât se poate de confortabil cu ecranul touch, ajustat după bunul plac între un unghi uşor înclinat sau poziţie orizontală pe masa de birou. Sony recomandă acest produs îndeosebi pentru sufragerie, unde noul concept de a interacţiona cu PC-ul introdus odată cu Windows 8 poate fi cel mai bine pus în valoare. Pentru o experienţă multimedia în condiţii optime, Sony a ales un ecran cu rezoluţie 1600×900 pixeli, asistat de tehnologiile Mobile Bravia Engine 2. Sunetul este redat cu ajutorul unui set de difuzoare cu tehnologie ClearAudio+ şi S-Force Front Surround 3, gândite pentru un sunet clar şi redarea optimă a efectelor speciale din filme.

Sony Vaio Tap 20 - specificaţii

Sub capota lui Sony Vaio Tap 20 găsim o platformă cu procesor Intel, care în funcţie de bugetul disponibil poate proveni din familia Core i3, i5 sau i7. Avem de ales între configuraţii cu 4 GB şi 8 GB memorie RAM, iar spaţiul de stocare poate atinge 1 TB. Pentru accelerare 3D avem la dispoziţie doar grafică integrată, din seria Intel HD 4000, astfel că jocurile PC de ultimă generaţie cam ies din discuţie.

În ciuda dimensiunilor şi greutăţii apreciabile, Sony a vrut ca Tap 20 să fie un sistem cât de cât portabil şi uşor de mutat dintr-o cameră în alta, instalând un acumulator Li-Ion care să permită folosirea şi în lipsa adaptorului AC.

Sony Vaio Tap 20 - suportul de susţinere ajustabil

Sony Vaio Tap 20 nu a primit încă un preţ oficial, dar ne putem aştepta să-l vedem în magazine în luna octombrie, după lansarea Windows 8.

(…)

Cuvinte cheie: Sony, Sony Vaio

Subiecte asemănătoare:
» Sony lansează primul său televizor cu rezoluţie 4K
» Sony Xperia J, opţiunea de buget pentru fanii Sony
» Sony Xperia V, smartphone rezistent la apă, cu ecran HD de 4.3 inch
» Sony Xperia T, noul vârf de gamă pentru linia smartphone Sony
» Sony Vaio Duo 11 – tabletă convertibilă cu tastatură iluminată

Articol original – Sony Vaio Tap 20 – un tablet PC cu Windows 8, pentru masa de birou, de pe site-ul go4it.ro

Continuare pe go4it.ro:
Sony Vaio Tap 20 – un tablet PC cu Windows 8, pentru masa de birou (Tablete)Sony Vaio Tap 20 - un tablet PC cu Windows 8, pentru masa de birou (Tablete)

Sursa articol: go4it.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About monicakx78