filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Şefii nu au ochi pentru cel mai iubit fotbalist care nu a jucat niciodată în Ghencea! 2.000 de fani îl roagă să vină la Steaua, MM îi dă reject: "L-am văzut, e alt profil" | UrbanNews
Get a site
Thursday, August 13, 2020
Ultima oră
Home >> Sport >> Şefii nu au ochi pentru cel mai iubit fotbalist care nu a jucat niciodată în Ghencea! 2.000 de fani îl roagă să vină la Steaua, MM îi dă reject: "L-am văzut, e alt profil"
Steaua şi-a completat în bună măsură lotul cu care va aborda sezonul următor, iar alte singurele achiziţii care şi-ar mai putea face loc în echipa lui Laurenţiu Reghecampf sunt un mijlocaş de creaţie şi un atacant. Vârful este exclus a fi croatul Damir Sovsic, fotbalist care din...

Şefii nu au ochi pentru cel mai iubit fotbalist care nu a jucat niciodată în Ghencea! 2.000 de fani îl roagă să vină la Steaua, MM îi dă reject: "L-am văzut, e alt profil"

Steaua şi-a completat în bună măsură lotul cu care va aborda sezonul următor, iar alte singurele achiziţii care şi-ar mai putea face loc în echipa lui Laurenţiu Reghecampf sunt un mijlocaş de creaţie şi un atacant.

Vârful este exclus a fi croatul Damir Sovsic, fotbalist care din…
Continuare pe ProSport.ro: Şefii nu au ochi pentru cel mai iubit fotbalist care nu a jucat niciodată în Ghencea! 2.000 de fani îl roagă să vină la Steaua, MM îi dă reject: "L-am văzut, e alt profil"
Sursa articol:Prosport.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About