filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Sector 7 & Krem - Ma-ta are cratima (videoclip) | UrbanNews
Get a site
Monday, January 18, 2021
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Sector 7 & Krem – Ma-ta are cratima (videoclip)
Baietii de la Sector 7 si Krem ne prezinta azi o altfel de lectie de gramatica pentru cei care nu stiu sa scrie injuraturile corect - piesa "Ma-ta are cratima". Satui de "mata", "mat-a" si "morti" cu prea putini "i", acestia spera sa lamureasca odata pentru totdeauna problema injuraturilor pe Internet. Pe cat de amuzanta, pe atat ...

Sector 7 & Krem – Ma-ta are cratima (videoclip)

Baietii de la Sector 7 si Krem ne prezinta azi o altfel de lectie de gramatica pentru cei care nu stiu sa scrie injuraturile corect – piesa “Ma-ta are cratima”.

Satui de “mata”, “mat-a”si “morti” cu prea putini “i”, acestia spera sa lamureasca odata pentru totdeauna problema injuraturilor pe Internet.

Pe cat de amuzanta, pe atat de adevarata este aceasta melodie si in acelasi timp educativa. Speram ca de-acum injuraturile de pe internet si nu numai sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Krem incepe sa aiba din ce in ce mai multe colaborari si iata ca dupa ce-a lansat luna aceasta clipul pentru “In pat cu ea” alaturi de Smokey,  Praetor si DJ Undoo, acum revine alaturi de baietii de la Sector 7. Luna trecuta v-am prezentat si noi o piesa de-a lui Krem + Muzica = Love II

Cum vi se pare piesa “Ma-ta are cratima”? Credeti ca o sa se schimbe modul in care vor fi scrise injuraturile?

Continuare pe Urban.ro:
Sector 7 & Krem – Ma-ta are cratima (videoclip)Sector 7 & Krem - Ma-ta are cratima (videoclip)

Sursa articol: Urban.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About