filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Renovarea casei. Capitolul USI | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Publicitate >> Renovarea casei. Capitolul USI
Renovarea casei. Capitolul USI

Renovarea casei. Capitolul USI

Daca esti din Oradea, Timisoara,Arad sau Deta sau imprejurimile lor si esti in plina renovare sau planuiesti una atunci articolul acesta este perfect pentru tine.

Ai varuit, reparat, schimbat mobilierul, parchet nou, gresii faianta etc dar mai ai un ultim lucru de facut?

Care ar fi acela? Evident ultimele detalii la sfarsit si anume usile de interior.

Sigur te-ai sfatuit cu nevasta, prietena, parintii la renovarea casei dar prea putin te-ai gandit si la usi.

Din pacate treci in fiecare zi prin ea dar prea putina atentie ai acordat si probabil nu ai gasit nici ceva sa iti sara in ochi.

Solutia este simpla, iti trebuie o firma care sa faca asa ceva, sa le gandeasca sa vina cu ceva inovator , chiar daca este vorba doar de o simpla usa chiar si ea trebuie sa aiba un design in concordanta cu casa nu?

Prin cateva cautari pe varul google am gasit o firma care nu a impresionat printr-un portofoliu stufos ci printr-un profesionalism aparte si inovatie adusa. Firma se numeste HellFenster, cu showroom-uri in orasele scrise in primele randuri ale articolului.

Daca ai nevoie de usi de interior iti recomand cu cea mai mare caldura sa apelezi la serviciile celor de la HellFenster si vei intelege doar dupa ce vei vizita website-ul lor.

In catalogul lor online nu au decat 13 modele, dar sincer acopera toate gusturile oricarui om, de la copil de 7 ani care vrea camera refacuta pana la cei mai batrani care vor sa se retraga in caminul lor si sa dea o tenta de caldura.

Culori sunt slava domnului destule cat sa se integreze perfect in casa ta proaspat renovata cu mobila noua cel mai probabil si acel ceva care sa faca dintr-o simpla casa un camin, asa ca la partea aceasta nu ai de ce sa iti faci griji.

Dar ii recomand in special pe cei de la HellFenster deoarece preturile sunt chiar foarte rezonabile 350Ron per usa si 100Ron montajul, desigur daca doriti si va asigur ca doriti deoarece ei ofera garantie doar daca montajul se face de ei.

Din ce am mai vazut pe aici pe acolo pot sa spun ca in mare parte clientii sunt foarte multumiti de serviciile lor dar si de calitatea produselor asa ca tot ce mai aveti de facut este sa va hotarati ce usa doriti si culoarea, sau poate cine stie doriti sa va renovati casa in functie de usa, in oricare din cazuri va recomand serviciile celor de la HellFenster.

SPOR LA DECORAT/RENOVAT!

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor