filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Remuşcări ucigaşe! | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Actualitate >> Remuşcări ucigaşe!
Remuşcări ucigaşe!

Remuşcări ucigaşe!

Măcinat de regrete fiindcă a omorât un om într-un înfiorător accident de circulaţie, un fost şofer al “Braicata” şi-a pus ştreangul de gât .

În urmă cu 3 ani, Gheorghe Doagă conducea o maşină de gunoi care a intrat în coliziune cu un BMW, în zona “Trei Movile” • un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut atunci viaţa, Doagă fiind condamnat recent la 3 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare

Sfârşit tragic pentru un fost şofer de la “Braicata”, autorul accidentului mortal din urmă cu aproape trei ani, din zona “Trei Movile”. Cuprins de remuşcări, după ce a lovit cu maşina de gunoi un “BMW” al cărui şofer a murit pe loc, Gheorghe Doagă a decis să îşi încheie şi el socotelile cu viaţa. Marţi după-amiază, bărbatul de 52 de ani şi-a pus ştreangul de gât în propria locuinţă. Apropiaţii ne-au spus că fostul angajat de la “Braicata”, în prezent pensionar, a fost extrem de marcat de tragicul accident şi a căzut în depresie. El a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi condamnat, recent, de Judecătoria Brăila, la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare.

Potrivit poliţiştilor, sinuciderea a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 de un vecin de-al lui Gheorghe Doagă, care locuia în cartierul Obor, pe strada Rândunicii, la blocul 37. Fiind vorba despre o moarte suspectă, anchetatorii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că victima se spânzurase cu un cablu de o ţeavă de gaze din holul locuinţei. Trupul neînsufleţit, care nu prezenta urme de violenţă, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Ieri, cadavrul brăileanului de 52 de ani a fost preluat de familie şi dus acasă, cei apropiaţi pregătindu-se acum de înmormântare. Vecinii au avut numai vorbe bune de spus despre Gheorghe Doagă, arătând însă că evenimentul rutier din septembrie 2011 i-a dat viaţa peste cap. “Păcat de el că şi-a luat viaţa. Chiar zilele trecute am băut un pahar împreună şi am stat de vorbă. Era împăcat că fusese condamnat la închisoare cu suspendare, nu dădea semne că ar vrea să îşi ia viaţa. Dar acel accident l-a marcat foarte tare, nu a mai putut să îşi revină. Locuia împreună cu soţia şi fiica sa, elevă la liceu”, ne-a declarat Dan Iosif, un vecin de-al bărbatului. La scara blocului unde locuia Gheorghe Doagă era deja pus doliul, iar în faţa uşii se aflau capacul sicriului şi sfeşnicul cu lumânări aprinse. Înmormântarea este programată pentru astăzi, la ora 14.00.

Familia bărbatului nu a dorit să ne ofere mai multe informaţii despre modul în care a murit acesta, spunând doar că accidentul i-a adus sfârşitul şi că nu vor să îşi mai aducă aminte.

Directorul “Braicata”, George Voiculeţ, ne-a declarat, ieri, că după accidentul din 2011 s-au întrerupt relaţiile între angajatul Gheorghe Doagă şi societate, decizia fiind luată de comun acord. Sursa citată a precizat că fostul său angajat era foarte afectat după accident, însă înainte de evenimentul rutier bărbatul a avut o conduită foarte bună şi nu a creat niciodată probleme, fiind unul dintre cei mai vechi angajaţi ai societăţii “Braicata”.

Şoferul de la “Braicata”, judecat pentru ucidere din culpă

Nenorocirea care a adus sfârşitul unui tânăr de 28 de ani, din comuna Cazasu, s-a produs în ziua de 27 octombrie 2011, la “Trei Movile”. Maşina în care se afla Ovidiu Dorin, marca BMW, s-a făcut un morman de fiare, după ce a intrat în coliziune frontală cu o autospecială de gunoi a firmei “Braicata”, al cărei şofer, Gheorghe Doagă, nu a acordat prioritate de trecere. În plus, poliţiştii au stabilit că bărbatul aflat la volanul maşinii de gunoi era şi sub influenţa alcoolului. Potrivit poliţiştilor, în ziua respectivă, la ora 10.37, conducătorul auto al SC Braicata SRL Brăila conducea autospeciala gunoieră marca “Volvo”, cu nr. B76JNK, utilizată de firma “Braicata”, de DE 584, pe direcţia de mers Brăila – Albina. La intersecţia cu DJ 212, şoferul, care s-a dovedit că era băut, a efectuat viraj către stânga, spre Chiscani, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca “BMW”, care venea din sens opus. Cele două autoturisme au intrat în coliziune, impactul fiind frontal, astfel că BMW-ul a fost distrus în totalitate. Şoferul autoturismului, de numai 28 de ani, a decedat pe loc, fiind nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare din cadrul ISU pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate. După cum ne-au precizat atunci poliţiştii, la spital, conducătorul auto al maşinii de la “Braicata” a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că avea 0,80 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Şoferul de la “Braicata” a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila pentru infracţiunea de ucidere din culpă, cauza ajungând pe rolul Judecătoriei Brăila. Cu ocazia audierii în cauză, se arată în rechizitoriul Parchetului, învinuitul Gheorghe Doagă a declarat că în momentul în care a ajuns la intersecţia DE 584 cu DJ 212 a redus viteza deoarece a observat că, de pe contrasens, se apropia un autoturism “BMW” care rula pe banda a doua, spre municipiul Brăila, dar pentru că a considerat că are timpul necesar să treacă, a virat la stânga şi a traversat cele două benzi ale sensului Slobozia – Brăila, pentru a intra pe DJ 212. “În acel moment, autoturismul marca BMW şi-a schimbat traiectoria şi a trecut de pe banda a doua, pe prima bandă. Deoarece acesta avea o viteză de deplasare foarte ridicată, nu a avut timpul necesar să intre pe DJ212, iar cele două autovehicule s-au lovit violent”, a spus Gheorghe Doagă în faţa procurorilor. După cum se arată în rechizitoriu, acesta consumase băuturi alcoolice în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2011, în intervalul orar 21.00 – 02.00. Cazul a ajuns pe rolul instanţei, iar judecătorii l-au condamnat pe Gheorghe Doagă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare, în urma recursului dosarul ajungând la Curtea de Apel Galaţi.

-Sursa –

[browser-shot width=”400″ url=”http://www.obiectivbr.ro/”]

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor