filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Pe aeroportul din Tulcea: Începe spectacolul cailor putere! FOTO şi VIDEO | UrbanNews
Get a site
Tuesday, October 23, 2018
Ultima oră
Home >> Auto >> Pe aeroportul din Tulcea: Începe spectacolul cailor putere! FOTO şi VIDEO
Pe aeroportul din Tulcea: Începe spectacolul cailor putere! FOTO şi VIDEO

Pe aeroportul din Tulcea: Începe spectacolul cailor putere! FOTO şi VIDEO

Curse legale la aeroport

Astăzi, iubitorii curselor auto şi  moto sunt aşteptaţi pe aeroportul din Tulcea, acolo unde, de la ora 9.00, începe nou concurs drag racing. Spectacolul continuă şi mâine, când vor avea loc şi finalele.

Motoare puternice, maşini tunate, drift, drag, drift taxi, curse şi acrobaţii moto – acestea sunt doar o parte din surprizele pregătite de organizatori pentru acest week-end.

POZE EVENIMENT MAI JOS!

Astăzi, de la 9.00 la 19.00, are loc o sesiune de calificări. Mâine, de la 8.30 la 14.30 este programată o altă sesiune de calificări,  iar de la 15.00 la 19.00 – finalele. Sesiunile de calificare pentru moto si auto vor alterna astfel : 2 ore auto şi 45 minute moto. Pe platoul de la intrare în aeroport , se vor desfăşura demonstraţii de drift cu nelipsitul DRIFT TAXI.

Taxa de participare pentru categoria Street  este 100 de lei, pentru categoria Profi  150 de lei, iar pentru categoria Motto 50 de lei.
Preţul unui bilet de intrare este 20 de lei (pe zi) sau 30 de lei (pentru ambele zile), cu gratuitate pentru persoanele sub 10 ani însoţite de adulţi şi pentru persoane peste 60 ani. Elevii şi studenţii beneficiază de reducere, în baza carnetului de elev / student: 10 lei pe zi, 20 de lei pentru ambele zile.

Curse legale la aeroport

Curse legale la aeroport

Curse legale la aeroport

Curse legale la aeroport

Sursa: adevarul.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor