filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
O femeie din China a fost insarcinata timp de... 58 de ani. Afla cum a fost posibil si de ce nu a putut sa nasca in acest timp | UrbanNews
Get a site
Monday, September 21, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Ciudatenii >> O femeie din China a fost insarcinata timp de… 58 de ani. Afla cum a fost posibil si de ce nu a putut sa nasca in acest timp
O femeie din China a fost insarcinata timp de… 58 de ani. Afla cum a fost posibil si de ce nu a putut sa nasca in acest timp

O femeie din China a fost insarcinata timp de… 58 de ani. Afla cum a fost posibil si de ce nu a putut sa nasca in acest timp

In provincia chineza Sichuan, o femeie in varsta de 90 de ani a aflat o veste socanta dupa ce medicul care avea grija de ea i-a facut o banala ecografie.

Wong a ajuns la doctor dupa ce a suferit in luna februarie a acestui an un accident la spate. In timp ce cara o galeata cu apa, ea s-a lovit la mijloc si a fost dusa de urgenta la medic, care a decis ca pentru a-i oferi diagnosticul corect trebuie sa ii faca oecografie.

 

Specialistul nu a descoperit numai cauza durerii, ci si faptul ca femeia era insarcinata de 58 de ani si ca purta in pantece un fetus mort si aflat in descompunere.

Wang isi aminteste ca in luna mai a anului 1949 era insarcinata pentru a doua oara, dar ca bebelusul nu s-a nascut nici macar dupa ce a depasit termenul limita. Femeia s-a dus la medic inca de atunci, iar acesta i-a spus ca bebelusul ei a murit si ca trebuie sa fie supusa unei operatii pentru a inlatura fetusul.

Cum nu a avut suficienti bani atunci, Wang a preferat sa ramana asa si a lasat timpul sa treaca. Ea a umblat timp de 58 de ani cu o burta voluminoasa, spunand ca nu o deranjeaza, cu toate ca uneori ii era greu sa se miste din cauza ei.

Medicii spun ca e posibil ca fetusul sa fie pietrificat si ca este un adevarat miracol ca Wang l-a purtat atat de multi ani in uter fara sa sufere alte complicatii medicale.

 

Wang nu este prima femeie care a patit acest lucru, in 2005 o tailandeza facand public faptul ca purtase, la randul ei, tot timp de 58 de ani, un fetus mort in pantece.

Sursa articol: Perfecte.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Maria Adriana