filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Noul model Logan poate fi deja comandat in Romania. Cat costa cea mai ieftina varianta | UrbanNews
Crea sito
Sunday, July 21, 2019
Ultima oră
Home >> Auto >> Noul model Logan poate fi deja comandat in Romania. Cat costa cea mai ieftina varianta
Noul model Logan poate fi deja comandat in Romania. Cat costa cea mai ieftina varianta

Noul model Logan poate fi deja comandat in Romania. Cat costa cea mai ieftina varianta

noul model Logan, salonul auto

Incepand de vineri, 9 noiembrie, Dacia primeste comenzi pentru cumpararea noului Logan, care va fi lansat oficial pe piata romaneasca marti.

Noul Logan va fi disponibil in Romania incepand de la pretul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pot fi preluate de vineri, a anuntat constructorul auto Dacia.

Cele trei modele vor fi lansate marti pe piata romaneasca. Masinile vor fi disponibile in scurt timp pe majoritatea pietelor Dacia din Europa si bazinul mediteranean, potrivit companiei controlate de grupul francez Renault.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, in prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway, care se alatura Lodgy, Dokker si Duster, pentru a improspata gama de autoturisme oferite de marca romaneasca.

Modelele Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclus.

Noul Logan este introdus la opt ani de la aparitia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, in timp ce modelul Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

Sursa articol: StirilePROTV.RO

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor