filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Marimea conteaza? Afla aici raspunsul intrebarii care ii macina pe toti barbatii | UrbanNews
Crea sito
Sunday, July 21, 2019
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Lifestyle >> Marimea conteaza? Afla aici raspunsul intrebarii care ii macina pe toti barbatii
Marimea conteaza? Afla aici raspunsul intrebarii care ii macina pe toti barbatii
Marimea conteaza? Afla aici raspunsul intrebarii care ii macina pe toti barbatii

Marimea conteaza? Afla aici raspunsul intrebarii care ii macina pe toti barbatii

Intr-o lume in care super masinile, locurile de munca si mancarurile de fite conteaza mai mult decat orice, o intrebare precum “marimea conteaza” deja pare lipsita de logica. 

Dar oare ce e mare e si mai “bun” sau nu? Daca ar fi sa luam exemplele masinilor de lux, al bijuteriilor sau chiar al telefoanelor mobile, atunci chiar ca marimea conteaza! De fapt pentru unii/unele cu cat contul in banca al partenerului este mai mare, acesta devine totodata si mai satisfacator.

Dar cum dimensiunea unui penis sporeste orgoliul masculin si cum barbatii sunt extrem de competitivi, ajungem din nou la intrebarea care ii macina pe cei “mai micuti”: un penis mai mare, o satisfactie mai mare?

Marimea medie a unui penis in erectie este de 12 pana la 17 centimetri.

Un penis foarte mic are sub 12,5 cm, unul mic: 12,5 – 15 cm , unul mediu: 15 – 17 cm, un penis mare: 17 – 19 cm, iar un penis foarte mare are peste 19 cm.

Este bine de stiut ca barbatii ultra dotati nu sunt neaparat mai buni la pat. Din punct de vedere al femeilor, un penis mare este excitant, insa daca barbatul respectiv nu stie cum sa il foloseasca poate deveni o mare dezamagire.

In primul rand, penetrarea trebuie facuta cu mare grija pentru a se evita eventuala durere. Trebuie folosit lubrifiant. Miscarile nu trebuie sa fie dure, foarte apasate inca de la bun inceput, ci lente pentru o stimulare cat mai buna.

Daca nu se respecta aceste reguli si intervine durerea, disconfortul, inseamna ca totul a fost de prisos.

In schimb, la un barbat care are penisul mai mic nu poate fi vorba de durere, miscarile sale vor fi mai profunde si mai apasate, dar acesta va constientiza ca trebuie sa stimuleze si clitorisul, sa isi excite partenera foarte bine. In general, barbatii cu penisul mai mic isi dau silinta pentru a-si satisface partenerele in pat, pentru ca sunt constienti ca au un “deficit” fata de alti masculi.

In schimb, barbatii cu penisul mare nu pun accent puternic pe satisfacerea unei femei, ci sunt de parere ca acestea au orgasm numai cand ii vad dezbracati…

Exista bineinteles si exceptii de la regula! Barbati cu penisul mare care te satisfac 100%. Acestia constientizeaza ca si femeia este importanta, ca apropierea dintre doua persoane si mangaierile, sarutarile transforma actul sexual din ceva pur animalic in placere.

Raspunsul la intrebarea “marimea conteaza? este: DA, pentru barbati, pentru mandria lor. Pentru femei conteaza si alte lucruri, pe langa dimensiunile penisului partenerului lor.

Romanii se claseaza pe locul 99 in lume la marimea penisurilor, cu o medie de 12,73 cm.

Un studiu efectuat in Olanda arata ca 80% dintre femei nu acorda o importanta deosebita lungimii penisului, iar 60% nu se declara impresionate de grosimea excesiva.

Sursa articol: ROL.RO

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor