filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Legi in România: VANDALIZAREA MAŞINILOR ar putea deveni legală | UrbanNews
Get a site
Thursday, August 13, 2020
Ultima oră
Home >> Actualitate >> Legi in România: VANDALIZAREA MAŞINILOR ar putea deveni legală
Legi in România: VANDALIZAREA MAŞINILOR ar putea deveni legală

Legi in România: VANDALIZAREA MAŞINILOR ar putea deveni legală

Doi deputaţi vor să legalizeze vandalizarea autoturismelor în cazul în care o maşină parcată regulamentar este blocată de o alta. Cei doi social-democraţi mai propun şi o amendă de până la 500 de lei pentru şoferul care se trezeşte cu maşina lovită.

Social democraţii Ion Călin şi Gheorghe Ciocan spun că este nevoie de o astfel de lege şi pentru că de cele mai multe ori agenţii de circulaţie „îi sancţionează tot pe conducătorii care şi-au parcat maşinile în mod corect”.

Dacă va aflaţi într-o astfel de situaţie şi veţi zgâria sau lovi maşina care vă blochează, în încercarea de a ieşi totuşi din parcare, nu veţi păţi nimic, ci din contra- eventualele pagube le va suporta cel care a parcat neregulamentar. totul este la stadiu de propunere.

Când cobori din bloc sau mergi la servici şi în jumătatea de oră ai o întânlire importantă sau ferească dumnezeu ai nevoia să duci familia la spital 3.00 musca 3.06 si te trezesti că cineva te blochează, cine aduce prejudiciu pentru acest lucru, spune Ion Călin, deputat PSD.

Unii şoferi sunt deschişi unei astfel de propuneri.

Proiectul se află pentru dezbatere la Senat, ca prima cameră sesizată. De-a lungul timpului, deputaţii şi senatorii au propus şi alte legi neobişnuite.

Fie ca etichetele hainelor să fie pufoase pentru a nu ne zgâria… fie ca în reclame să nu se mai folosească colinde.

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor