filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Lansare suprinzatoare: Telefonul Nokia, ce il incarci doar o data pe luna (Video) | UrbanNews
Get a site
Monday, January 18, 2021
Ultima oră
Home >> IT&C >> Lansare suprinzatoare: Telefonul Nokia, ce il incarci doar o data pe luna (Video)
Lansare suprinzatoare: Telefonul Nokia, ce il incarci doar o data pe luna (Video)

Lansare suprinzatoare: Telefonul Nokia, ce il incarci doar o data pe luna (Video)

Nokia a facut o lansare surprinzatoare pe piata, telefonul mobil pe care trebuie sa-l incarci doar o data pe luna. Telefonul este destinat pietelor emergente, unde energia electrica este rara si ar putea fi vandut si ca un “mobil de rezerva”.

Bateria telefonului poate dura pana la 35 de zile, iar costul acestuia este de aproximativ 14 euro, potrivit Daily Mail.Telefonul se va afla in magazine in cateva saptamani, Nokia 105 va avea un ecran color, va dispune de lanterna si de radio FM.Telefonul Nokia 105 este cel mai ieftin din produsele companiei finlandeze. Acesta a fost numit “telefonul final al festivalului” de la Barcelona.”Telefonul a fost creat pentru a oferi cele mai importante lucruri, apeluri telefonice si SMS-uri, dar si unele bonusuri”, au spus reprezentantii Nokia.

Lansarea a venit pe fondul unei multimi de lansari de telefoane low-cost ale firmei Nokia, inclusiv al unui smartphone de numai 136 de euro.

In alta ordine de idei, Nokia a lansat modelul Lumia 520, alaturi de alte trei dispozitive, la Mobile World Congress, care se desfasoara in Spania.

Sursa articol: Ziare.com

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor