filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Lamborghini isi ia adio de la modelul care a scris istorie timp de 10 ani! | UrbanNews
Get a site
Friday, November 27, 2020
Ultima oră
Home >> Auto >> Lamborghini isi ia adio de la modelul care a scris istorie timp de 10 ani!
Lamborghini isi ia adio de la modelul care a scris istorie timp de 10 ani!

Lamborghini isi ia adio de la modelul care a scris istorie timp de 10 ani!

Unul din cele mai tari modele Lamborghini iese la pensie dar nu se preda! Italienii pregatesc o surpriza care sa intre in istorie

Lamborghini Gallardo are deja 10 ani de cand a aparut pe piata si e in continuare in productie. Dar nu pentru mult timp. Concurenta nu sta pe loc si italienii stiu asta. Din 2003 si pana acum, Ferrari a scos un 360 Modena, F430 si un 458 Italia. Ca sa nu mai punem la socoteala si 612 Scaglietti, California, 599 GTO sau chiar LaFerrari. Chiar si McLaren a avut trei proiecte (P8, P9 si P10), pe care le-a abandonat in 2005, din ratiuni de costuri.

Lamborghini Gallardo - 1
Sursa: TopSpeed

Intre timp, Gallardo a imbatranit frumos si se apropie de pensie. Nu fara lupta insa. Lamborghini pregateste o editie cu totul speciala, dupa spunele sefului Lamborghini of America, Michael Lock. Astfel, ultimele modele Gallardo vor purta numele de cod LP 560-4 si vor fi pure in adevaratul sens al cuvantului.

Lamborghini Gallardo - 4
Sursa: TopSpeed

Lock spune ca ultimele Gallardo vor fi spartane, cu tractiune spate si, cel mai important, cutie de viteze manuala. Motorizarea va ramane identica insa: motor V10 de 5,2 litri, 552 CP si un cuplu de 540 Nm, capabil sa ofere o acceleratie 0-100 km/h in 3,7 secunde si o viteza maxima de 325 km/h.

Lamborghini Gallardo - 3 Sursa: TopSpeed

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About deBarbati.ro