filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Justin Bieber a fost arestat pentru droguri, alcool si permis expirat | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Show-Biz >> Justin Bieber a fost arestat pentru droguri, alcool si permis expirat

Justin Bieber a fost arestat pentru droguri, alcool si permis expirat

Justin Bieber e implicat in cel mai mare scandal din cariera lui. Artistul a condus sub influenta alcoolului si a drogurilor cu permisul expirat si a fost arestat, pozand in haine de puscarias.

Justin Bieber a fost declarat oficial un tanar cu probleme. Desi in ultimul an managementul sau in frunte cu Scooter Braun a incercat sa il tina in frau si sa ii acopere toate escapadele din bordeluri, bataile, tigarile, pastilele si aventurile din cluburi cu femei necunoscute, Bieber si-a pierdut oficial statutul de IDOL aseara cand a fost arestat pentru ca a condus beat, drogat si cu permisul expirat.

Cu cateva zile inaintea acestui incident, Bieber i-a umplut casa vecinului sau cu oua iar cand politia i-a facut o vizita sa investigheze acest atac, au gasit droguri in mai multe locuri din casa. Vina pentru acele droguri si-a asumat-o un prieten al artistului desi se afla in casa acestuia.Respectivul a fost arestat si eliberat intre timp, urmand sa fie judecat in curand.

Canadianul a scapat usor cu 2500 de dolari cautiune insa va incepe un proces in numele lui, un proces ce ii va strica imaginea pentru totdeauna. Una din acuzatiile cele mai grave care i s-a adus lui Bieber a fost aceea ca a consumat niste pastile despre care el a declarat ca i-au fost cumparate de mama lui.

Bineinteles ca toata presa americana si mondiala cauta un vinovat in acest caz si cu totii se intreaba de ce toti oamenii foarte faimosi ajung pe acest drum al pierzaniei si se refugiaza in droguri, alcool si sex cu necunoscuti de la o varsta atat de frageda. In 2013 a fost cotat ca fiind unul dintre cele mai influenti oameni din lume.

In cazul lui Justin, vinovatul este cel care l-a urcat pe tronul care l-a facut pe solist sa se simta mai sus decat legea si decat oricine, sa se simta un rege al fanilor sai si al lumii. Este vorba despre managementul sau care ar fi trebuit sa opreasca turneul mondial (unul dintre cele mai tari 10 de anul trecut) in momentul in care Bieber vomita pe scena, era bolnav si aparea la party-uri carat in spate de bodyguarzi pentru ca nu putea sa mai stea in picioare.

Justin Bieber merge in firul epic al povestii tipice a Hollywood-ului, povestea unui tanar care si-a pierdut copilaria si se transforma intr-un tanar rebel ce face abuz de vicii. Pe drumul asta au fost foarte multi de la Michael Jackson la Britney sau Lindsay Lohan, inclusiv altii mai putin cunoscuti decat cei trei.

Ce parere ai de scandalul asta, crezi ca isi va reveni?

 

Sursa articol: urban.ro

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


Justin Bieber e implicat in cel mai mare scandal din cariera lui. Artistul a condus sub influenta alcoolului si a drogurilor...

Review Overview

Nota

Nota articol

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
82

About UrbanNews Editor