filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare | UrbanNews
Get a site
Monday, May 25, 2020
Ultima oră
Home >> Financiar >> Business >> Job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare
Job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare

Job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare

Piata muncii ne surpinde de multe ori, atat prin cifrele statistice, care de multe ori se bat cap in cap, dar si prin evolutii surpinzatoare, si chiar prin diversitatea sa.

Spanuitor confectii

Meseria de spanuitor confectii face parte din grupa operatori la instalatii si masini si asamblori de masini, echipamente si alte produse din nomenclator Clasificarea Ocupaţiilor din Romania(COR).

Calificarea necesara indeplinirii sarcinilor se dobandeste in licee de specialitate, scoli profesionale sau prin practica la locul de munca, in urma carora se obtin cunostinte legate, printre altele de supraveghere a functionarii sistemelor de comanda a masinilor si instalatiilor.

Fasonator mecanic

Fasonatorul mecanic este de fapt cunoscutul drujbist, iar aceasta meserie face parte din grupa de lucratori forestieri si asimilati.

Lucratorii in acest domeniu se ocupa cu intretinerea exploatarilor forestiere, stabilirea si marcarea arborilor de taiat, estimarea volumului de lemn si taierea arborilor.

Jurisconsult

Persoana care ocupa acest post este un specialist in stiintele juridice si este consultata in problemele dificile de drept. Pozitia face parte din grupa “juristi”.

Juristii specialisti in drept efectueaza cercetari asupra problemelor de drept, redacteaza proiecte de acte normative, acorda consultatii juridice, pledeaza sau sustin procese in fata instantelor judecatoresti, judeca si pronunta hotarari judecatoresti

Sursa articol: 9am.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Maria Adriana