filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
UrbanNews | Smartphone
Get a site
Friday, April 16, 2021
Ultima oră
Home >> IT&C >> Smartphone

Smartphone

Cum iti poti incarca telefonul cu pana la 40% mai rapid

Incarcatorul este prezentat pe site-ul oficial al celor de la HTC Read More »

Apple incepe sa vanda iPhone 5S si 5C in Romania din 25 octombrie

iphone 5s 5c

Apple va lansa pe 25 octombrie iPhone 5S si 5C in Romania si alte 34 de state, dupa prezentarea oficiala a aparatelor care a avut loc ... Read More »

O tanara de numai 18 ani a creat o inventie ce nicio companie multinationala nu a reusit

O adolescenta, care locuieste in California, a reusit sa atraga atentia reprezentantilor Google cu propria ei inventie. Tanara a creat un dispozitiv... Read More »

Samsung a lansat Galaxy Mega 6.3 şi 5.8, două telefoane Android cu ecran gigant

După zvonurile apărute acum aproape două săptămâni, Samsung a lansat oficial noua familie de telefoane Android gigantice numită Mega. Read More »

Google a cumparat WhatsApp?

In ultima vreme a circulat zvonul conforma caruia Google se pregateste sa cumpere serviciul de mesagerie prin smartphone-uri, WhatsApp. Read More »

Nokia risca sa piarda un numar mare de clienti. Vezi de ce:

Nokia îşi face loc pe piaţa smartphone cu aparatele Lumia, dar riscă să rateze viitoarea tendinţă, în condiţiile în care cumpărătorii se orientează către... Read More »

NEO N003, cel mai ieftin smartphone cu ecran fullHD din lume

NEO este realizat de o companie din China care a pornit la drum clonand smartphone-uri si phablete produse de companii precum Samsung. Read More »

Top aplicatii pentru smartphone – conform Global Mobile Awards

Ce are mai mare însemnătate? Smartphone-ul sau aplicaţia? Fără îndoială ambele sunt importante, dar trebuie să facem o mare distincţie între utilizatorul care epatează cu un dispozitiv remarcabil pe care îl foloseşte doar ca un obiect de măsură a potenţei financiare (iar de nenumărate ori este un indicator fals) şi un utilizator care ştie să pună în valoare forţa unui telefon inteligent spre a deveni mai instruit, mai productiv, mai orientat. Read More »