filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
UrbanNews | Google
Get a site
Friday, April 16, 2021
Ultima oră
Home >> IT&C >> Google

Google

Între 25 şi 30 % din Internet sunt ocupate de conţinutul duplicat, declara Google

Deja ştim că email-urile inutile, fie că este vorba de spam în toată regula, mesaje comerciale nedorite, phising sau distribuţie de ... Read More »

Noua tableta Nexus 7 este gadgetul cu cea mai buna rezolutie din lume

Google a prezentat tableta Nexus 7 2, un gadget cu ecran de 7 inch si Android 4.3 in stare pura. Read More »

Google a cumparat WhatsApp?

In ultima vreme a circulat zvonul conforma caruia Google se pregateste sa cumpere serviciul de mesagerie prin smartphone-uri, WhatsApp. Read More »

Google lucreaza la un smartwatch, in concurenta cu rivali precum Samsung sau Apple

Divizia Android a Google lucreaza la un ceas inteligent, pentru a intra pe o piata vizata atat de Apple si Samsung, liderii pietei smartphone, cat si companii mai mici din sectorul IT, potrivit Financial Times. Read More »

HALLOWEEN, sărbătorit de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE. Totul despre HALLOWEEN: cum se sărbătoreşte, care sunt simbolurile de HALLOWEEN, care este poziţia bisericii faţă de HALLOWEEN. VIDEO

HALLOWEEN, sărbătorit de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE. Totul despre HALLOWEEN: cum se sărbătoreşte, care sunt simbolurile de ... Read More »

Tableta Nexus 7 cu 32 GB memorie, la preţul celei de 16 GB

Google şi partenerul Asus par să fi găsit argumentul perfect împotriva tabletei iPad Mini: o reducere de preţ semnificativă şi foarte greu de refuzat.... Read More »

Cover story: Cine sunt românii de la Google?

Am văzut și români fericiți. Angajați români. La sediul Google din Kirkland (lângă Seattle), Washington. Și nu vă gândiți neapărat la nivelul salariilor... Read More »