filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Iliescu, sarbatorit la Ateneul Roman de peste o suta de persoane, dar cu acces interzis pentru presa | UrbanNews
Get a site
Friday, September 20, 2019
Ultima oră
Home >> Politic >> Iliescu, sarbatorit la Ateneul Roman de peste o suta de persoane, dar cu acces interzis pentru presa
Iliescu, sarbatorit la Ateneul Roman de peste o suta de persoane, dar cu acces interzis pentru presa

Iliescu, sarbatorit la Ateneul Roman de peste o suta de persoane, dar cu acces interzis pentru presa

Fostul şef al statului Ion Iliescu este sărbătorit duminică seară, la Ateneul Român, în prezenţa a peste o sută de persoane atât din lumea politică, dar şi din cea culturală şi sportivă, jurnaliştilor fiindu-le însă interzis accesul.

Ion Iliescu a împlinit duminică vârsta de 83 de ani.

Fostul preşedinte este sărbătorit la Ateneul Român prin lansarea unei cărţi dedicate lui şi printr-un concert.

La sosirea la Ateneul Român, Ion Iliescu a declarat că a stat acasă duminică şi nu a făcut nimic special. El a spus că a primit multe flori de la prieteni, de la cunoscuţi, dar şi de la preşedintele Băsescu.

Iliescu a relatat, de asemenea, că a primit foarte multe telefoane de la prieteni şi că a făcut “de serviciu la telefon tot timpul”, adăugând că luni este rândul săţiei sale să răspundă la telefon. Luni este ziua de naştere a soţiei sale, Nina Iliescu.

Întrebat despre cadourile pe care le-a primit, Iliescu a spus că nu îl interesează substanţa acestora, ci gestul în sine.

El a mai spus că nu a citit, ci doar a “frunzărit” cartea dedicată lui. “E o carte cu ce spun alţii despre mine. Dacă e de bine sau de rău, o să vedeţi dumneavoastră”, a adăugat Iliescu.

Printre cei care au venit la Ateneul Român să îl sărbătorească pe Ion Iliescu s-au aflat şi premierul Victor Ponta, soţia sa, Daciana Sârbu, şi fiica Irina.

Ponta a declarat că îi urează “La mulţi ani!” şi multă sănătate fostului preşedinte, apreciind că este în continuare nevoie de Ion Iliescu.

Victor Ponta a mai spus că, deşi nu s-a văzut în ultima vreme la televizor, el se consultă la partid cu Ion Iliescu, iar vocea acestuia este respectată şi apreciată.

Întrebat de i-a spus fiicei sale depre Ion Iliescu, Ponta a răspuns: “I-am spus că este un fost preşedinte al României de dinainte să se nască ea, pentru că ea s-a născut în vremea altui preşedinte”.

Sursa articol: Gandul.info

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Maria Adriana