filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
I se spune "CREATURA". Omul de care si fiica sa se sperie | UrbanNews
Get a site
Monday, September 21, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Ciudatenii >> I se spune “CREATURA”. Omul de care si fiica sa se sperie
I se spune “CREATURA”. Omul de care si fiica sa se sperie

I se spune “CREATURA”. Omul de care si fiica sa se sperie

Marcus Boykin este un artist al tatuajelor şi al body-piercing-ului, care şi-a folosit propriul trup pentru a-şi arăta îndemânarea, scrie Huffington Post. El participă la Spectacolul Monştrilor din Venice Beach şi la fiecare reprezentaţie îşi adaugă un tatuaj sau un piercing.

 Boykin are o explicaţie ciudată pentru pasiunea sa. “Dacă nu aş simţi acul ar fi ca şi cum nu aş mai avea niciun scop în viaţă”, a declarat el pentru o emisiune de tip reality show care rulează pe AMC.

“Trupul meu nu va fi gata niciodată. Aceasta este povestea mea. Trăiesc încă, prin urmare povestea mea nu este încă gata”, a adăugat el.

El admite că pasiunea sa îi aduce şi neplăceri. “Din cauza acestei pasiuni oamenii au tendinţa să se ferească de mine sau să îşi tragă copiii din faţa mea”, spune Boykin.

Fosta soţie şi fiica sa au în mod clar o problemă cu pasiunea lui Boykin. Prima l-a părăsit, a doua a fost “speriată” în cele câteva ocazii în care şi-a întâlnit tatăl.

Marcus are şi un fiu de doi ani şi, din fericire, acesta nu este speriat de prezenţa tatălui său. “Nu este speriat de mine. Mă iubeşte”, a declarat “creatura”.
Creatura: Marcus Boykin
Sursa articol: realitatea.net

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Maria Adriana