filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
UrbanNews | Horoscop Lunar
Get a site
Friday, April 16, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Lunar

Horoscop Lunar

VALENTINE’S DAY 2014. Cadourile preferate de cupluri, în funcție de zodie

VALENTINE'S DAY 2014 se apropie, iar cuplurile care sarbatoresc se vor pregati intens pentru un cadou de VALENTINES'S DAY. Read More »

Horoscopul iubirii: Cum vei sta cu dragostea în luna martie

Februarie a fost luna iubirii, cu Valentine's Day şi Dragobetele, iar martie ar trebui să fie luna cadourilor, însă dragostea rămâne să aibă un rol important în vieţile noastre. Iata ce spun astrele despre viata sexuala, in luna martie. Read More »

Horoscop lunar Pesti: Octombrie 2012

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Creatura romantica, bucura-te, fiindca stelele iti vestesc de bine in dragoste!... Read More »

Horoscop lunar Varsator: Octombrie 2012

Horoscop zodia Varsator, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Avandu-l pe Jupiter in casa iubirii si a sexualitatii, nu ai cum sa somezi in octombrie 2012... Read More »

Horoscop lunar Capricorn: Octombrie 2012

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Atmosfera relationala este destul de linistita si de agreabila in octombrie 2012... Read More »

Horoscop lunar Sagetator: Octombrie 2012

Horoscop zodia Sagetator, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Intrarea lui Marte in Sagetator, pe 7 octombrie 2012, face sangele sa-ti curga mai ... Read More »

Horoscop lunar Scorpion: Octombrie 2012

Horoscop zodia Scorpion, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu O luna ceva mai temperata. Nu se pune problema lipsei de actiune, in niciun caz... Read More »

Horoscop lunar Balanta: Octombrie 2012

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Cu Marte, stapanul casei cuplului, in Sagetator, atmosfera se incinge.... Read More »

Horoscop lunar Fecioara: Octombrie 2012

Horoscop zodia Fecioara, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Intre 3 si 28 octombrie 2012, Venus, planeta dragostei si a armoniei, se afla chiar ... Read More »

Horoscop lunar Leu: Octombrie 2012

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Marte, planeta pasiunii, intra in casa iubirii Leului pe 7 octombrie 2012. .. Read More »

Horoscop lunar Rac: Octombrie 2012

Horoscop zodia Rac, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Luna octombrie 2012 anunta un nou stadiu in viata amoroasa si ii prefigureaza caracteristicile... Read More »

Horoscop lunar Gemeni: Octombrie 2012

Horoscop zodia Gemeni, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu O luna dezlantuita! Te afli deja intr-o perioada (iunie 2012 - iunie 2013) in care... Read More »

Horoscop lunar Taur: Octombrie 2012

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Cu Venus in casa placerilor, octombrie 2012 apare intr-o aura imbietoare... Read More »

Horoscop lunar Berbec: Octombrie 2012

Horoscop zodia Berbec, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu Bucura-te, ai motive sa sarbatoresti! Pe 5 octombrie 2012 Saturn pleaca ... Read More »

Horoscop Septembrie 2012 – Taur

Taur Horoscop Septembrie 2012 Dragoste In relatia cu sotul sau sotia pot apare momente mai dificile in care foarte mult rau si foarte multa critica sa iasa la iveala. Femeile in special se pot dovedi nemultumite de prestatia amoroasa a sotilor lor si atunci foarte usor incep sa priveasca in alte parti. Oricum, pentru toti nativii Taur luna ce vine este un bun prilej de a incepe si dezvolta relatii de iubire. Este posibil ca unul din prieteni din grupul ... Read More »

Horoscop Septembrie 2012 – Gemeni

Gemeni Horoscop Septembrie 2012   Dragoste Luna de zile ce urmeaza va reprezenta pentru acest nativi inceputul unui mare test: acela de a darui neconditionat in munca lor si in actele simple de zi cu zi. Veti fi foarte activi la serviciu si alaturi de colegi. Relatia cu partenerul de viata tine foarte mult de disponibilitatea si initiativa dvs. de a fi mai generos si mai bun.Mijlocul acestei perioade va gaseste insa destul de intolerant si de critic.In zilele de ... Read More »

Horoscop Septembrie 2012 – Rac

Rac Horoscop Septembrie 2012 Dragoste: Urmeaza o perioada in care va puteti indragosti foarte repede, chiar la primul impuls. Pina pe data de 6 septembrie insa veti alege singur pe cine iubiti.Marele test al lectiei de viata va pune in situatia de a darui foarte mult pe plan sentimental si in special copiilor si sotiei. Cei necasatoriti se pot foarte lesne casatori in urmatoarea perioada. Relatiile de amor care le incepeti acum pot ajunge la decizii mai serioase in cel ... Read More »

Horoscop Septembrie 2012 – Leu

Leu Horoscop Septembrie 2012   Dragoste: Aveti noroc. In aceasta luna puteti intilni pe cineva de al carui destin sa-l legati pe al dvs. pentru toata viata. Este foarte posibil sa fie cineva din strainatate si modul cum va veti intilni va fi unul brusc, neasteptat si tocmai de aceea foarte romantic. In primele zile ale lunii familia nu va vedea cu ochii buni aceasta relatie, lucru care va face sa va simtiti legata de miini si de picioare. Dupa ... Read More »

Horoscop Septembrie 2012 – Fecioara

Fecioara Horoscop Septembrie 2012 Dragoste: Pentru urmatoarea luna de zile relatiile cu sotul sau prietenul vor capata o tenta de magie. El in special va incerca sa va „ vrajeasca” apelind la emotii si stari foarte variate. Se poate dovedi foarte mester in a ajunge la sufletul feminin mimind foarte bine compasiunea si intelegerea. Partea cea mai proasta, dincolo de aceste „jocuri de fum si de oglinzi” este ca el doreste sa-si impuna vointa intr-un mod foarte subtil asupra relatiei.Pentru ... Read More »

Horoscop Septembrie 2012 – Balanta

Balanta Horoscop Septembrie 2012   Dragoste Pina pe 6 octombrie Saturn va incerca sa va maturizeze atit pe dvs. ca persoana cit si in ceea ce priveste modul de a relationa.Relatia cu partenerul de viata va avea parti surprinzatoare si intimplari neobisnuite. Va trebui sa trageti invataminte din tot ce vi se intimpla si mai ales, sa realizati ca o relatie sau casnicie trainica se bazeaza foarte mult pe seriozitate si responsabilitate si nu pe senzatii tari si surprize.La un ... Read More »