filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop Septembrie 2012 - Taur | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Septembrie 2012 – Taur
Horoscop Septembrie 2012 – Taur

Horoscop Septembrie 2012 – Taur

taur

Taur

Horoscop Septembrie 2012

Dragoste In relatia cu sotul sau sotia pot apare momente mai dificile in care foarte mult rau si foarte multa critica sa iasa la iveala. Femeile in special se pot dovedi nemultumite de prestatia amoroasa a sotilor lor si atunci foarte usor incep sa priveasca in alte parti. Oricum, pentru toti nativii Taur luna ce vine este un bun prilej de a incepe si dezvolta relatii de iubire. Este posibil ca unul din prieteni din grupul mai mare sa devina foarte apropiat si sa va faceti multe planuri dar si multe iluzii in privinta lui.Din data de 6 septembrie Venus isi va indrepta impulsurile spre viata de familie si va veti manifesta afectivitatea mai mult fata de copii si caminul natal.

Bani In aceasta luna puteti cistiga bani frumosi punind la bataie capacitatile dvs. de comunicare. Nu va fi usor dar cei care lucreaza in show-biz, teatru, cinematograf si in general tot ce tine de distractie pot avea acum un mare succes.E bine sa nu fiti critic sau intolerant pentru ca acestea pot fi principalele piedici. In zilele de 4, 5, 6 si 7 septembrie puteti avea cistiguri financiare importante.

Cariera Pe sectorul muncii Saturn mai are sa va dea niste lectii. Fata de colegi si subalterni e bine sa dati dovada de mai multa diplomatie si rabdare. Munca trebuie sa o desfasurati in mod echilibrat , fara excese oricit de argumentate ar fi acestea de catre „nebunia” lumii in care traim. Altminteri riscati afectiuni ale rinichilor si cailor urinare. Un alt efect negativ ar fi o comunicare deficitara cu familia si raceala emotionala si sufleteasca. Zilele de 16, 17 si 18 septembrie sunt foarte importante pe latura profesionala.Functie de cit de bine intelegeti colaborarea cu cei mai de jos decit dvs. cu atit veti deveni liber, mai popular si mai stapin pe fortele proprii.

Fashion In prima saptamina a acestei luni puteti purta haine cu culori pastelate. Verdele ar fi o optiune buna in aparitiile dvs. vestimentare. Dupa data de 6 septembrie aparitia culorii oranj ar tine pasul cu impulsul dat de catre astre.Nativele pot incerca acele tinute vaporoase care sa tina intr-un bun echilibru iluzia cu atractia.

Copii In primele zile ale lunii sotul va poate fi un real ajutor in educatia celor mici. Este important ca el sa constientizeze ca nu e bine sa-si doreasca rezultate rapide si imediate. Ritmul in care copiii invata nu este acelasi ca al adultilor. Aveti rabdare cu ei si nu deveniti critici si intoleranti daca ei nu indeplinesc imediat sarcinile cerute. Zilele de 14 si 15 septembrie sunt foarte importante in ceea ce priveste comunicarea cu cei mici. Va trebui sa-i pregatiti foarte bine in special pe cei care se vor confrunta cu noua experienta: scoala.

Sursa: Roportal.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor