filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop Septembrie 2012 - Rac | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Septembrie 2012 – Rac
Horoscop Septembrie 2012 – Rac

Horoscop Septembrie 2012 – Rac

rac

Rac

Horoscop Septembrie 2012

Dragoste: Urmeaza o perioada in care va puteti indragosti foarte repede, chiar la primul impuls. Pina pe data de 6 septembrie insa veti alege singur pe cine iubiti.Marele test al lectiei de viata va pune in situatia de a darui foarte mult pe plan sentimental si in special copiilor si sotiei. Cei necasatoriti se pot foarte lesne casatori in urmatoarea perioada. Relatiile de amor care le incepeti acum pot ajunge la decizii mai serioase in cel mult doua luni.Dupa data de 6 septembrie veti constata ca mofturile si capriciile se platesc scump pe plan financiar. Va fi destul de clar daca relatia nou infiripata se bazeaza pe sex si pe bani sau daca mai exista si alte sentimente mai profunde la mijloc.

Bani Banii ii veti cheltui foarte mult din impulsul de a va satisface niste dorinte ascunse.Pot apare calatorii scurte care vor cere un aport financiar considerabil.Incepind cu 6 septembrie vor veni bani importanti, unii in mod surprinzator dar ei vor reprezenta o rasplata si o confirmare a eforturilor dvs. la locul de munca. Sefii va apreciaza si bonusurile vor apare si datorita unei persoane care va simpatizeaza dar care este mai putin vizibila. Zilele de 13 si 14 septembrie sunt repere importante in care aceste lucruri au ocazia sa se concretizeze.

Cariera Pot apare schimbari in cariera, schimbari bruste si surprinzatoare.Este foarte important ce ati facut pina acum la serviciu. Daca ati avut o atitudine corecta si morala fata de toti colegii sefii vor remarca asta si va vor promova sau, cel putin va vor lua in calcul pentru o prima. Zilele de 3 si 4 septembrie sunt importante, zile in care nu e deloc recomandat sa aveti o atitudine prea nonconformista. A doua saptamina din luna nu va fi deloc potrivita sa aveti o atitudine critica, nici macar mai pe ascuns, intre colegi. Zile bune in care aveti ocazia sa consolidati o atitudine buna sunt 12 si 13 septembrie dar mai ales 21 si 22.

Fashion Pina pe 6 septembrie va puteti imbraca pur si simplu dupa propriul gust.Tine de dvs. daca alegeti o tinuta mai lejera sau complicata. Cu Venus in zodia dvs. aveti ocazia de a va pune in evidenta foarte mult feminitatea. Dupa data de mai sus, daca doriti ca frumusetea sa va fie remarcata in special de catre barbatii puternici zilele de 12 si 13 septembrie sunt foarte importante.

Copii Nodul Nord care pentru un an si jumatate va reprezenta misiunea dvs. spirituala va cere sa le daruiti in mod neconditionat tot ce le puteti darui. Ar fi si mai bine ca pe cei mici sa-i antrenati in jocuri si distractii care sa le dezvolte miscarile si mobilitatea. In primele zile ale lunii ar fi bine sa faceti asta impreuna cu sotul. E o perioada in care cei mici pot exprima multa agresivitate si teribilism si tocmai de aceea implicarea lor in distractii normale si sporturi poate elimina din acest rele si le poate indrepta atentia spre altceva.

Sursa: Roportal.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor