filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop Septembrie 2012 - Leu | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Septembrie 2012 – Leu
Horoscop Septembrie 2012 – Leu

Horoscop Septembrie 2012 – Leu

leu

Leu

Horoscop Septembrie 2012

 

Dragoste: Aveti noroc. In aceasta luna puteti intilni pe cineva de al carui destin sa-l legati pe al dvs. pentru toata viata. Este foarte posibil sa fie cineva din strainatate si modul cum va veti intilni va fi unul brusc, neasteptat si tocmai de aceea foarte romantic. In primele zile ale lunii familia nu va vedea cu ochii buni aceasta relatie, lucru care va face sa va simtiti legata de miini si de picioare. Dupa data de 6 septembrie aveti o libertate mai mare de a va exprima sentimentele. Sa iubiti si sa fiti pur si simplu asa cum va doriti. Zile favorabile pentru intilnirea aceasta surprinzatoare sunt 3 si 4 septembrie si 7 si 8. Zilele de 17 si 18 ale lunii pot confirma daca relatia are sanse la nivel de comunicare. Daca treceti acest mic test urmatoarele zile va pot apropia suflesteste mai mult, relatia mergind spre maturizare.

Bani Va urma o luna dedicata muncii si cistigurilor financiare. Cu cit veti comunica mai bine si mai precis in tot ce faceti cu atit lucrurile vor merge mai bine. E de recomandat sa nu va adresati la modul plictisitor si impunator la adresa subalternilor si colegilor pentru ca nu-i veti ajuta deloc sa inteleaga dorintele dvs. O persoana feminina, din rindul prietenilor s-ar putea folosindu-se si de farmecul personal sa va fure sume importante. E bine sa fiti atenti si in privinta banilor sa fiti intransigent, indiferent de persoana.

Cariera Nodul Sud a intrat in casa carierei. Lectia de viata a acestui indicator astrologic tine de „ a avea si a urca atit de sus incit sa nu-mi pierd capul”. Concentrarea excesiva pe devenirea sociala si profesionala duce la atasamente prea mari fata de latura materiala a vietii. Destinul va poate trage un semnal de alarma prin aparitia unei femei care sa va afecteze pe plan financiar. Dupa 6 septembrie tine de liberul arbitru ce atitudine veti alege fata de acest sector al vietii. Interesant este faptul ca in zilele de 6 si 7 puteti primi tot felul de propuneri – unele chiar indecente- care au ca scop reusita intr-un mod dubios.

Copii Nodul Nord tocmai ce a intrat in Scorpion si lectia de viata valabila pret de un an si jumatate de acum inainte tine de daruirea neconditionata fata de cei din familie. Atit parintii, sotia cit mai ales copiii asteapta de la dvs. initiativa in acest sens si constientizarea datoriei dvs. fata de ei. Va trebui sa va concentrati mai mult pe o relatie cu familia cultivata cit mai constient posibil, fara cadouri mecanice si zimbete fabricate decit pe urcusul social si profesional.Zilele de 19 si 20 septembrie sunt bune ocazii de a dovedi ceva in acest sens.

Fashion In primele zile ale lunii puteti imbraca haine care sa contina violetul.Este o culoare foarte inalta vibrational care va ajuta inconstient in a va pune talentele si inspiratia in aplicare. Dupa data de 6 septembrie galbenul, chiar in degrade pina la oranj ar fi foarte potrivit pentru a va exprima feminitatea. Dupa Luna Noua din 15 septembrie violetul poate reveni in vestimentatie.

Sursa: Roportal.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor