filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop Septembrie 2012 - Gemeni | UrbanNews
Get a site
Monday, March 8, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Septembrie 2012 – Gemeni
Horoscop Septembrie 2012 – Gemeni

Horoscop Septembrie 2012 – Gemeni

gemeni

Gemeni

Horoscop Septembrie 2012

 

Dragoste Luna de zile ce urmeaza va reprezenta pentru acest nativi inceputul unui mare test: acela de a darui neconditionat in munca lor si in actele simple de zi cu zi. Veti fi foarte activi la serviciu si alaturi de colegi. Relatia cu partenerul de viata tine foarte mult de disponibilitatea si initiativa dvs. de a fi mai generos si mai bun.Mijlocul acestei perioade va gaseste insa destul de intolerant si de critic.In zilele de 7,8 si 9 septembrie va puteti indragosti de o persoana mai in virsta, cineva foarte manierat care va cucereste prin modul foarte civilizat de a se comporta. Veti sti daca relatia are viitor in zilele de 16 si 17 septembrie cind se pot trage concluzii importante despre el sau ea.

Bani Pina pe 6 septembrie veti sta bine cu banii si ii veti cheltui pentru familie si intr-o masura mai mica pe spray-uri, parfumuri si obiecte ce tin de frumusete. Va exista aici un mic conflict intre dorinta normala de a avea o imagine buna in societate si nevoile celor de acasa.Dupa data de 6 septembrie cistigurile financiare vor veni si functie de arta de a comunica si negocia cu sefii.Este un moment bun pentru a veni cu initiative care va vor fi rasplatite.Zilele de 10 si 11 septembrie pot fi momente de referinta in acest sens, zile cind puteti primi o prima.

Cariera Incepind cu 31 august cerul va pune in fata testului daruirii: aveti idei inspirate, cariera poate lua un avint nebanuit dar vi se va cere sa fiti generos si sa va ajutati colegii si subalternii. Functie de eforturile facute in aceasta directie se va dovedi daca visele voastre pot deveni reale sau daca vor ramine la stadiul de iluzii ce nu pot fi atinse niciodata. Miracolele apar dupa multa munca si daruire.Zilele de 19 si 20 pot aduce confirmari in acest domeniu.

Fashion Culoarea bleu-deschis este foarte potrivita pentru aceasta perioada. Pentru primele 3 saptamini ale lui septembrie si violetul sau lila este bun. Pentru doamnele carora le este necesara o tinuta oficiala un albastru mai inchis cu un pic de argintiu ar reprezenta o nota de profunzime si seriozitate.

Copii La sfirsitul acestei luni se incheie o perioada de maturitate in relatia cu copiii, perioada ce a durat peste doi ani. Atit ei ca si copii trebuie sa invete sa relationeze corect cu lumea dar si dvs. ca parinti a trebuit sa invatati echilibru, rabdare si respect. In luna ce vine ii puteti ajuta mai mult sa se descurce in lumea materiala, sa faca lucruri de migala si de amanunt. Le puteti stimula vorbirea cinstienti fiind de faptul ca rostirea- fie ea gresita la inceput- mareste increderea in sine.Zilele de 17, 18 si 19 septembrie sunt foarte importante, zile in care puteti ajunge mai bine la inima lor.

Sursa: Roportal.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor