filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop Septembrie 2012 - Fecioara | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Septembrie 2012 – Fecioara
Horoscop Septembrie 2012 – Fecioara

Horoscop Septembrie 2012 – Fecioara

fecioara

Fecioara

Horoscop Septembrie 2012

Dragoste: Pentru urmatoarea luna de zile relatiile cu sotul sau prietenul vor capata o tenta de magie. El in special va incerca sa va „ vrajeasca” apelind la emotii si stari foarte variate. Se poate dovedi foarte mester in a ajunge la sufletul feminin mimind foarte bine compasiunea si intelegerea. Partea cea mai proasta, dincolo de aceste „jocuri de fum si de oglinzi” este ca el doreste sa-si impuna vointa intr-un mod foarte subtil asupra relatiei.Pentru dvs. cel mai bine este sa fiti treaza, constienta si sa cautati sa lamuriti totul prin comunicare. E bine ca iubitul dvs. sa inteleaga ca degeaba face pe sfintul daca cuvintele prin care se exprima sunt foarte neclare. Cunosterea spirituala v-ar ajuta foarte mult in aceasta perioada, pe amindoi. In special dupa data de 6 septembrie cind relatia va intra intr-o faza ori foarte spirituala, ori foarte neclara si plina de confuzii. Nodul Nord care va intra in Scorpion va cere daruire neconditionata si cercetare spirituala mai ales in partea de comunicare.

Bani Este ultima luna in care Saturn mai blocheaza casa banilor. Banii vin mai incet, cu intirzieri datorate partenerilor de business sau schimburilor comerciale. Dupa data de 6 septembrie se pot intimpla chiar neajunsuri: sefii sau politicienii pot scumpi anumite produse care va afecteaza in mod serios cistigurile. E bine sa fiti atenti pe data de 2 sau 3 august pentru ca vi se pot fura bani foarte rapid. Zilele de 17 si 18 septembrie sunt zile in care inregistrati cistiguri importante.

Cariera Aveti mari sanse de elevare pe plan social sau profesional. Totul tine de dvs. si de modul cum comunicati si cum va comportati. In special in prima saptamina a lunii nu este deloc bine sa aveti o atitudine de intoleranta si de critica fata de cei mai mari ca dvs. Zile importante pentru imaginea dvs. sunt cele de 7 si de 8 ale lunii si 10 si 11, cind e bine sa vorbiti cit mai frumos si sa cautati ajutorul celor care va protejeaza. A doua jumatate a zilei de 14 septembrie si Luna Noua din 15 vor aduce confirmari asupra a felului in care reusiti sa intelegeti cele de mai sus.

Copii Cu cei mici este bine sa aveti un comportament cit mai intelept si sa tineti cont de fazele lor de dezvoltare. Este momentul in care puteti depista- in faza de germene- talentele lor native si sa incepeti sa le cultivati. Zilele de 5 si 6 septembrie reprezinta momente bune in educatia lor spirituala si materiala. In zilele de 17 si 18 ale lunii veti baga mina in buzunar serios pentru ei. Daca tot trebuie sa o faceti- chiar dincolo de cheltuielile pentru scoala- faceti-o cu placere si luati-le niste obiecte dragute.

Fashion Va puteti imbraca intr-un fel in care sa nu va fie frica ca iesiti in evidenta. In primele zile ale lunii culoarea rosu este foarte potrivita intr-o tinuta mai sexi. Dupa 6 septembrie galbenul sau culorile pastelate reprezinta o optiune buna. La Luna Noua de pe 15 septembrie daca purtati violet in vestimentatie ar fi foarte feminin

Sursa: Roportal.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor