filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop Septembrie 2012 - Balanta | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop Septembrie 2012 – Balanta
Horoscop Septembrie 2012 – Balanta

Horoscop Septembrie 2012 – Balanta

balanta

Balanta

Horoscop Septembrie 2012

 

Dragoste Pina pe 6 octombrie Saturn va incerca sa va maturizeze atit pe dvs. ca persoana cit si in ceea ce priveste modul de a relationa.Relatia cu partenerul de viata va avea parti surprinzatoare si intimplari neobisnuite. Va trebui sa trageti invataminte din tot ce vi se intimpla si mai ales, sa realizati ca o relatie sau casnicie trainica se bazeaza foarte mult pe seriozitate si responsabilitate si nu pe senzatii tari si surprize.La un moment dat toate acestea, oricit de haioase ar fi isi pierd tot hazul. Va treziti ca tinjiti dupa altceva si constientizati valoarea rutinei alaturi de un om. Farmecul unei cine luate seara de seara in familie, discutiile despre evenimentele de la locul de munca …toate acestea au un rol foarte subtil in sudarea si trainicia unei relatii. Zile importante pentru acest lucru sunt cele de 17 si 18 septembrie.

Bani Din data de 31 august Nodul Nord a intrat in Scorpion si va cere, timp de un an si jumatate daruire neconditionata pe plan finaciar. Pentru cei si cele care au tot felul de talente native este un moment bun pentru a le descoperi si a le pune in folosul umanitatii. Femeile in special vor fi tentate sa cheltuiasca mai multi bani pe tot felul de obiecte care mai de care mai incitante. Pina pe 6 septembrie cele care au servicii in alimentatie publica, infrumusetare sau decoratiuni interioare au mari sanse sa cistige bine. Zilele de 19 si 20 septembrie sunt zile importante in care puteti primi sume importante de bani.

Cariera Relatiile cu colegii si cu cei mai jos decit dvs. sunt importante pentru cariera. Pina in 6 septembrie traversati o perioada fasta la serviciu, toata lumea va apreciaza si aveti succes. Doamnele Balanta in special au mari sanse de a evolua spre posturi superioare. Daca serviciile mai au legatura cu prezentarile de moda sau imobiliare cu atit mai mult. Fata de colegi e bine sa aveti o atitudine egala, fara orgolii si emfaze inutile. Zilele de 10 si 11 septembrie sunt foarte importante, propuneri de avansare pot apare atunci.

Copii Relatia cu copiii tine foarte mult de dvs. insiva si de initiativele pe care le aveti in privinta lor. Maturizarea prin care treceti va avea efect si asupra lor, veti cauta chiar si inconstient sa le imprimati responsabilitate si bune maniere. Zile importante in care educatia si cunostintele au mari sanse sa se prinda de ei sunt 8, 9 si 10 septembrie. Zile in care initiativele dvs. personale sunt sustinute de impulsuri astrale bune sunt cele de 17 si 18 ale lunii.

Fashion O imbracaminte care sa emita sobrietate si maturitate este potrivita pentru luna in curs. Pina pe 6 septembrie pentru imaginea sociala e bine sa purtati un verde inchis. Dupa aceasta data, culoarea galben intre prieteni si in grupurile din care faceti parte v-ar mai destinde un pic.

Sursa: Roportal.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor