filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Taur: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Taur: Octombrie 2012
Horoscop lunar Taur: Octombrie 2012

Horoscop lunar Taur: Octombrie 2012

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Cu Venus in casa placerilor, octombrie 2012 apare intr-o aura imbietoare.

Intre 3 si 28 octombrie 2012, tendintele romantice, predispozitia catre flirt, senzualitatea crescuta si chemarea aventurii favorizeaza aparitia sau inflorirea iubirii. Apar ocazii amoroase tentante, iar tie iti este greu sa spui “nu”.

Un interval aparte este cel cuprins intre 3 si 7 octombrie 2012, cand erotismul venusian este dublat de pasiunea lui Marte, aflat pe ultima suta de metri in casa cuplului.

Un alt interval interesant se situeaza intre 23 si 28 octombrie: Venus se afla inca in casa sexualitatii, iar in casa cuplului se raspandeste stralucirea Soarelui.

Este posibil ca in acest interval sa trebuiasca, totusi, sa iei unele decizii sau sa iti asumi anumite responsabilitati. Conjunctia dintre Soare si Saturn semneaza un fel de episod pilot al unei lungi serii de constientizari, restrictii sau tribulatii care vor defila sub bagheta lui Saturn prin viata ta relationala de acum si pana in 2015. Asa ca… traieste clipa!

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Considerand, se pare, ca ti-ai insusit lectiile predate, Saturn paraseste casa muncii Taurului pe 5 octombrie 2012. Probabil ca te-a impovarat destul in ultimii ani, dar, daca ai corespuns exigentelor, te-a si rasplatit. Nu chiar cum ai fi meritat, dar, in fine, a trecut.

De aici inainte va fi mai usor. Incarcarea va fi mai mica, constrangerile mai putine, atmosfera de lucru mai relaxata, colectivul mai binevoitor, obstacolele mai rare.

Atuul lunii octombrie 2012 consta in capacitatea creativa si in oportunitatile de lansare, de promovare sau de valorificare a aptitudinilor.

Provocarile lunii octombrie 2012 se situeaza in zona colaborarilor si a contractelor, o zona cu potential, dar care necesita multa rabdare, atentie si diplomatie.

Casele financiare sunt foarte energizate, generand o mare pofta de initiativa si de actiune. Este insa posibil sa cam exagerezi. Atentie la cheltuieli si la tendinta de a risca, de a te avanta dincolo de posibilitati!

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Soarele intr-o casa medicala te poate pune intr-un fel sau altul in contact cu mediul medical, cu sfera terapiilor sau cu orice alta preocupare legata de echilibru fizic, forma, igiena de viata, mai ales in primele doua decade ale lunii octombrie 2012.

Este o perioada potrivita pentru a incepe un tratament sau o cura.

Horoscop zodia Taur, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Atentie la comunicare! Exprima-te limpede, asculta cu atentie!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor