filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Scorpion: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Scorpion: Octombrie 2012
Horoscop lunar Scorpion: Octombrie 2012

Horoscop lunar Scorpion: Octombrie 2012

Horoscop zodia Scorpion, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

O luna ceva mai temperata. Nu se pune problema lipsei de actiune, in niciun caz. Numai ca actiunea este coordonata de ratiune – macar atat cat este posibil in cazul unui Scorpion, bineinteles!

Lasand gluma la o parte, in octombrie 2012 predomina simtul practic. Cu Mercur in Scorpion, cu stapana casei cuplului, Venus, in Fecioara si cu stapanul casei pasiunii, Jupiter, in Gemeni (ambele fiind zodii mercuriene!) mintea preia controlul, iar evolutiile depind mai putin de atractia sexuala si mai mult de comunicare si de gradul de afinitate intelectuala.

Asteptarile sunt moderate, implicarea este bine dimensionata, iar interesele relationale se impletesc cu cele materiale.

In octombrie 2012, socializarea favorizeaza aflarea iubirii sau buna intelegere in cuplu. Participarea la congrese, simpozioane, workshopuri, prezentari sau diverse alte intruniri cu caracter profesional, de hobby sau amical, poate naste sau cimenta o legatura.

Tabuurile raman o tentatie carei ii rezisti cu greu.

Horoscop zodia Scorpion, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Perioada este excelenta pentru preocupari intelectuale, redactare, proiectare, invatare, informare, transmitere a informatiei, discursuri, deplasari, intalniri, discutii, negocieri, probe si interviuri.

Octombrie 2012 este o luna animata de curiozitate, comunicare, miscare si interes pentru nou.

Proiectele de grup sunt purtatoare de sansa. Te desfasori foarte bine in colectivitate sau in fata unui public, te bucuri de popularitate, gasesti lesne suporteri, adepti, protectori care sunt gata sa te sustina pentru indeplinirea telurilor.

Sfera financiara devine foarte provocatoare in octombrie 2012. Spre ea se canalizeaza mare parte din energie si initiativa, de acolo pornesc stimulii actiunii concrete. Simti nevoia sa iei masuri, sa cauti noi surse de castig, sa tranzactionezi, sa investesti.

Cheltuielile ar putea fi mai mari decat cele obisnuite, iar zona nu e lipsita de riscuri. Ai grija de bani, nu te avanta prea tare si nu pierde masura!

Horoscop zodia Scorpion, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Nu esti in maxim de forma. Ai o constitutie rezistenta din nastere, insa capitalul energetic este diminuat, iar imunitatea este mai scazuta, mai ales in primele doua decade din luna octombrie 2012.

Ar fi bine sa te odihnesti mai mult si sa nu iti asumi eforturi deosebite in aceasta perioada. De fapt, este timpul sa inveti sa-ti dramuiesti fortele: pe 5 octombrie 2012 Saturn in Scorpion, iar compania lui nu este prielnica sanatatii.

Horoscop zodia Scorpion, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Iesi in aer liber, mergi mai mult pe jos, du-te intr-o excursie!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor