filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Sagetator: Octombrie 2012
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Sagetator: Octombrie 2012
Horoscop lunar Sagetator: Octombrie 2012

Horoscop lunar Sagetator: Octombrie 2012

Horoscop zodia Sagetator, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Intrarea lui Marte in Sagetator, pe 7 octombrie 2012, face sangele sa-ti curga mai repede prin vine, iar hormonii sa ti se urce mai usor la cap.

Marte inseamna energie fizica, forta sexuala, patima si dorinta de cucerire. Este o planeta dinamica, nerabdatoare, inflacarata, care actioneaza sub imperiul instinctului si al momentului. Mai mult, este planeta care stapaneste casa iubirii si a erotismului la Sagetatori. Asadar, motor si… actiune!

Problema este ca s-ar putea sa fie chiar prea multa actiune… In casa cuplului, peste drum de Marte, se afla deja Jupiter, avid de dragoste si dornic de aventura, o planeta care iubeste cantitatea, dar si libertatea.

Opozitia dintre Marte si Jupiter aduce un excedent de energie sexuala intreprinzatoare, de independenta si pasiune greu de strunit. Sub influenta ei, in octombrie 2012 poti trai o poveste de amor de neuitat, dar poti comite si mai mari imprudente, cu urmari foarte zgomotoase.

Conflictele nu sunt excluse.

Horoscop zodia Sagetator, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Cu Marte in zodia ta, incepand din 7 octombrie 2012 esti gata de fapte mari. Intri in priza, te mobilizezi, iei decizii, actionezi energic si hotarat.

Simti nevoia sa demonstrezi ceva, sa-ti exprimi personalitatea, ambitia, competitivitatea. Iti fixezi teluri precise si purcezi neintarziat la atingerea lor. Nu te temi de lupta si de concurenta, ba, dimpotriva, provocarile te invioreaza, te mobilizeaza.

Ceilalti sunt foarte importanti pentru campaniile tale de afirmare: ei sunt aliatii, colaboratorii, sustinatorii, partizanii sau, dimpotriva, oponentii, rivalii, competitorii, adversarii. In octombrie 2012 nu prea exista cale de mijloc. Nu prea exista nici masura…

Evident ca este musai sa intreprinzi ceva, fiindca inactiunea te ucide. Numai ca este foarte important sa iti calculezi bine riscurile si sa nu te intinzi mai mult decat iti este plapuma. Altfel, te poti trezi la un moment dat ca ai demarat ceva ce nu mai poti controla.

Legat de bani, mai ales, este nevoie de cumpatare, transparenta si prudenta.

Horoscop zodia Sagetator, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Ai multa vitalitate, clocotesti de impetuozitate. Pentru armonizarea organismului este necesar sa-ti consumi energia in activitati viguroase: sporturi de echipa, sala, jogging, mers pe jos etc.

In octombrie 2012, surplusul de energie nefolosit se poate traduce in excese daunatoare sanatatii, conflicte, accidentari, infectii, inflamatii, febra si alte manifestari acute.

Horoscop zodia Sagetator, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Mai pune din cand in cand piciorul pe frana!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor