filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Rac: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Rac: Octombrie 2012
Horoscop lunar Rac: Octombrie 2012

Horoscop lunar Rac: Octombrie 2012

Horoscop zodia Rac, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Luna octombrie 2012 anunta un nou stadiu in viata amoroasa si ii prefigureaza caracteristicile.

Saturn, stapanul casei cuplului, intra in casa iubirii Racului, unde va sta pana in 2015! O mutare de forta, in conditiile in care in casa cuplului se afla, din 2008, Pluto.

Dragostea si mariajul concentreaza atentie, energie, griji. Lucrurile sunt luate foarte in serios, abordarile sunt de tipul alb-negru, disponibilitatea catre compromis se diminueaza drastic. Nevoia de absolut creste si, odata cu ea, exigentele.

Iubirea nu este o chestiune de bucurie si divertisment, ci una de intensitate si drama. Atat sentimentele cat si pornirile instinctuale sunt putin vizibile din exterior, ele clocotind in adancuri. Sexualitatea este un capitol esential, din ea se nasc cele mai mari asteptari, impliniri sau frustrari.

Pentru unii Raci, trec in prim-plan responsabilitatile de parinte, problemele copiilor, eforturile legate de procreare si altele asemenea.

In octombrie 2012 ar putea aparea primele evenimente in ton cu cele descrise mai sus.

Horoscop zodia Rac, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Cu Marte in casa muncii, ai parte de actiune, nu gluma! In octombrie 2012 este mult de lucru, apar urgente, presiuni, situatii care cer decizii rapide. Stresul este destul de mare, dar eficienta este buna. Totusi, ca sa nu ai batai de cap si ca sa nu intri in criza de timp, ar fi de preferat sa iti planifici activitatile.

Atuul lunii octombrie 2012 este comunicarea. Convingi fara efort, te exprimi usor, iti poti valorifica excelent abilitatile de negociator.

Preocuparile intelectuale, drumurile si informarea decurg in mod placut si sunt profitabile. Poti avea succes in activitatile creativ-artistice daca acestea au o latura concreta, structurata, sobra, clasica.

Un domeniu care-ti poate aduce satisfactii este cel al bunurilor imobiliare si de patrimoniu. Este o perioada interesanta pentru a investi in sedii sau in locuinta, pentru a tranzactiona, a redecora etc.

Familia, parintii, ar putea sa-ti acorde un sprijin financiar sau ar putea fi implicati altfel in problemele tale banesti.

Horoscop zodia Rac, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

O luna cam agitata, cu coeficient mare de stres.

In toata luna octombrie 2012, riscul de suprasolicitare este insotit de o predispozitie catre afectiuni acute (inflamatorii, infectioase, dureroase) si catre raniri si accidentari, generate mai ales de graba si din neatentie.

Incidentele la munca nu sunt excluse.

Horoscop zodia Rac, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Pastreaza-ti simtul umorului, inclusiv in dragoste!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor