filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Pesti: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Pesti: Octombrie 2012
Horoscop lunar Pesti: Octombrie 2012

Horoscop lunar Pesti: Octombrie 2012

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Creatura romantica, bucura-te, fiindca stelele iti vestesc de bine in dragoste!

Venus, planeta afectiunii si a senzualitatii, poposeste in casa cuplului Pestilor intre 3 si 27 octombrie 2012.

Poate ca prima saptamana a lunii octombrie 2012 nu va fi tocmai fericita, fiindca stapanul casei cuplului, Mercur, il intalneste pe retinutul Saturn, care-i vorbeste despre piedici, intarzieri, ratiune, indepartare si indatoriri. Din aceasta intalnire se poate naste o hotarare, in luarea careia s-ar putea sa fie implicate un secret, o constientizare, niste bani, poate si un drum sau ceva legat de distante.

Odata depasit momentul conjunctiei Mercur-Saturn, Venus se desfasoara in toata splendoarea, aducand sansa relationala, armonie si intelegere, daruindu-ti putere de atractie si inmultind ocaziile sentimentale.

Luna octombrie 2012 este o perioada buna pentru a incepe o legatura, pentru a o relansa sau chiar pentru a o reinnoda, daca s-a rupt si crezi ca merita sa fie reinnodata.

In prima saptamana din octombrie 2012, fereste-te de perceptiile false, de iluzii, confuzii si autoamagiri!

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Cu Marte in casa carierei, luna octombrie 2012 se anunta foarte activa. Sunt in joc obiective a caror atingere iti solicita toate fortele, care se cer indeplinite repede, care pot implica stres, lupta, efort. Iti sunt stimulate ambitiile, simti ca este timpul sa dovedesti ca esti la carma situatiei.

Ai o mare nevoie de afirmare. Poti realiza multe, fiindca Marte iti da putere si eficienta, dar exista si un risc de turbulente. Ai grija la relatiile cu superiorii si autoritatile! Colaborarile pot fi problematice in prima saptamana a lunii octombrie 2012 dar, sub influenta binefacatoare a lui Venus, situatia devine favorabila ulterior.

Finantele raman un subiect de mare actualitate. Faci bani din munca, dar in ceea ce priveste de banii din colaborari, prestatiile suplimentare, cadourile, bursele, sponsorizarile, eventualele imprumuturi, datorii, obligatii fiscale, asigurari sau investitii pot aparea provocari, agitatie, conjuncturi care impun luarea unor decizii.

Tot in luna octombrie 2012 scapi de anumite presiuni sau restrictii la care te-a supus Saturn in ultimii ani.

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Nu esti intr-o forma grozava in luna octombrie 2012, iar sanatatea necesita o supraveghere atenta.

Starea de spirit are influenta asupra confortului fizic, iar agitatia si ingrijorarile iti pot afecta echilibrul trupesc. Cauta sa te detasezi si sa adopti o viziune optimista, nu te expune la conditii improprii si ai grija de tine!

Horoscop zodia Pesti, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Actioneaza rational, fara graba si exagerari!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor