filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Leu: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Leu: Octombrie 2012
Horoscop lunar Leu: Octombrie 2012

Horoscop lunar Leu: Octombrie 2012

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Marte, planeta pasiunii, intra in casa iubirii Leului pe 7 octombrie 2012. Tranzitul starneste inclinatiile romantice, forta sexuala, flacara dorintei. Apar conjuncturi care favorizeaza aventura, cucerirea, experientele erotice.

Climatul lunii octombrie 2012 este mai degraba intens si senzual, decat romantic si idealist. Sentimentele cauta sa-si gaseasca implinirea carnala, gesturile de iubire sunt clare, bine definite, exprimarea afectiunii este extrovertita, uneori chiar zgomotoasa.

Opozitia pe care Marte o face cu Jupiter ar putea conduce chiar catre exagerari, decizii nechibzuite, acte extravagante, initiative riscante. Daca ai un temperament mai aprins, incearca sa ti-l domini macar atat cat sa nu iti pui in pericol sanatatea, buzunarul si relatiile pe care chiar nu doresti sa le strici. In rest, liber la distractii!

Pentru Leii care au un cuplu bine sudat, pe langa relansarea vietii sexuale, octombrie 2012 deschide o perioada mai lunga de focalizare a interesului comun asupra familiei, locuintei, proprietatilor.

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2012: Cariera si bani

O luna propice initiativelor si demersurilor. In octombrie 2012 dispui de suficienta forta fizica si energie mentala pentru a pune la punct diverse lucruri si pentru a demara altele noi.

Buna comunicare opereaza in avantajul tau. S-ar putea sa faci mai multe drumuri, sa intalnesti mai multi oameni, sa afli lucruri interesante si utile. Munca intelectuala, discursurile si prezentarile sunt favorizate, iar capacitatile creative sunt in efervescenta in luna octombrie 2012.

Te afli intr-o perioada in care interesele profesionale pot suferi o oarecare transformare, in sensul orientarii spre lucruri mai serioase, mai profunde, sau in sensul straduintei de a consolida, de a construi temeinic, de a accede la o anumita siguranta.
Chestiunile legate de sedii, imobile, proprietati ar putea deveni mai preocupante in urmatorii 2-3 ani.

Financiar, octombrie 2012 este confortabil, presarat cu mici avantaje, suplimente sau cadouri, dar si cu un apetit mai mare pentru cheltuieli.

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Te prezinti excelent. Debordezi de vitalitate, ai o mina optimista, esti in plina actiune.

Tonusul bun se pastreaza mai ales pana pe 22-23 octombrie 2012. Dupa aceea, este posibil sa trebuiasca sa iei unele decizii privind un tratament, un regim sau o schimbare in stilul de viata, ceva ce are de-a face, probabil, cu disciplina si organizarea.

Horoscop zodia Leu, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Fa mai multa miscare!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor