filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Gemeni: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Gemeni: Octombrie 2012
Horoscop lunar Gemeni: Octombrie 2012

Horoscop lunar Gemeni: Octombrie 2012

Horoscop zodia Gemeni, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

O luna dezlantuita! Te afli deja intr-o perioada (iunie 2012 – iunie 2013) in care Jupiter in Gemeni iti creste impulsul sexual si exuberanta relationala.

De parca nu era de ajuns, pe 7 octombrie 2012 intra in casa cuplului Marte, planeta pasiunii. Inflacararea creste, fiind insotita de multa initiativa si de o dorinta de actiune plina de nerabdare.

Sunt sanse maxime sa apara evenimente relationale. Daca esti o persoana logica si greu de impresionat, probabil ca “atacul” concertat al lui Jupiter si Marte este exact ceea ce trebuie pentru o viata sentimentala mai vie si mai condimentata. Daca ai un temperament aprig, impetuos, lucrurile tind sa ia amploare, iar in unele cazuri pot scapa de sub control.

Exista in opozitia Jupiter-Marte de pe axa “eu-tu” un cert potential excesiv, riscant, care poate hrani nu doar elanul pasional, ci si agresivitatea si certurile – care pot porni dinspre tine spre celalalt, sau invers.

Horoscop zodia Gemeni, luna octombrie 2012: Cariera si bani

O luna importanta, poate chiar de referinta. Saturn intra in casa muncii pe 5 octombrie 2012, unde va ramane pana in 2015. Un interval destul de mare, care va pune in evidenta responsabilitatile, efortul, rabdarea, capacitatea de a depasi obstacolele.

Cea mai buna strategie ar fi sa te inhami de bunavoie la o activitate dificila pe termen lung, sa-ti asumi constient provocarea saturniana. Altfel, s-ar putea sa resimti acest tranzit intr-un mod constrangator, neplacut, apasator.

Deocamdata, in octombrie 2012 au loc doua conjunctii ale lui Saturn in casa muncii: una cu Mercur (imperfecta, dar activa) si alta cu Soarele. Aceste conjunctii ar putea aduce discutii, propuneri, informatii, hotarari sau intamplari care prefigureaza (sau chiar determina) evolutia ulterioara.

Banii sunt principalul mobil al deciziilor in octombrie 2012. Indiferent de situatie, nu este bine sa te grabesti si trebuie sa ai mare grija pentru a stabili un raport realist intre aspiratii si posibilitati.

Colaborarile si asocierile sunt importante.

Horoscop zodia Gemeni, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Sanatatea intra intr-o epoca in care are nevoie de mai multa atentie.

Din octombrie 2012 si pana in 2015 este recomandat sa te monitorizezi constant si sa nu lasi niciun simptom neinvestigat si nicio afectiune netratata.

Probabil ca va trebui sa-ti ajustezi putin si stilul de viata. Ai putea sa incepi chiar de luna asta.

Horoscop zodia Gemeni, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Nu te ambala prea tare!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor