filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Fecioara: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Fecioara: Octombrie 2012
Horoscop lunar Fecioara: Octombrie 2012

Horoscop lunar Fecioara: Octombrie 2012

Horoscop zodia Fecioara, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Intre 3 si 28 octombrie 2012, Venus, planeta dragostei si a armoniei, se afla chiar in zodia Fecioarei. Este un tranzit planetar fericit, care creste disponibilitatea afectiva si atrage oportunitatile amoroase. Iti amplifica magnetismul, potentialul de seductie, capacitatea de a darui.

Viata pare mai frumoasa, starea de spirit se insenineaza, pofta de distractii creste. Trupul devine mai receptiv, mai senzual. Venus instaureaza un climat relaxat, orientat catre intelegere, bunastare si placeri.

De obicei, in astfel de perioade apar mai multe sanse de a intalni o noua iubire, dar sporesc si sansele de a avea o viata de cuplu implinita, de a te situa pe aceeasi lungime de unda cu perechea. Reintalnirile si impacarile sunt, de asemeni, favorizate.

Totusi, lucrurile nu sunt chiar perfecte. Marte ar putea sa alimenteze unele disensiuni, legate mai ales de locuinta, investitii sau proprietati.

Horoscop zodia Fecioara, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Jupiter ramane marele promotor in materie de succes, pozitie, statut. Cu Jupiter in casa carierei, in octombrie 2012 portile iti sunt deschise, sansa poate aparea oricand.

In “specialitatea” lui Jupiter intra mai ales initiativele de anvergura, cele care au tangente cu calatoriile si strainatatea, studiile superioare, cultura, legislatia. Ai nevoie de mai mult aer, de expansiune si largirea a orizontului.

Venus in Fecioara iti ofera o sansa in plus. Te poate ajuta prin relatiile sociale pe care le faciliteaza si prin puterea farmecului personal pe care ti-l imprima. Ii face pe ceilalti sa fie draguti, saritori, binevoitori, favorizeaza colaborarile si parteneriatele. Mai mult, atrage bani si cadouri!

Octombrie 2012 este o luna cu potential financiar. Asta nu doar datorita generozitatii venusiene, ci si datorita trecerii Soarelui prin casa banilor. Este posibil sa apara o sporirea a veniturilor, o punere in valoare care iti creste cota, eventual sa primesti o prima sau alt premiu.

Horoscop zodia Fecioara, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Gratie trecerii lui Venus prin Fecioara, in octombrie 2012 ai un moral bun si un simt al umorului care te ajuta sa treci peste probleme zambind.

Intrarea lui Saturn, stapanul casei sanatatii, in Scorpion contribuie la cresterea rezistentei fizice.

Totusi, prima si ultima saptamana a lunii octombrie 2012 ar putea aduce o preocupare marita pentru problemele medicale, forma, igiena de viata.

Horoscop zodia Fecioara, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Pastreaza-ti realismul in relatii, nu idealiza!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor