filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Capricorn: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Capricorn: Octombrie 2012
Horoscop lunar Capricorn: Octombrie 2012

Horoscop lunar Capricorn: Octombrie 2012

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Atmosfera relationala este destul de linistita si de agreabila in octombrie 2012.

Saturn, stapanul Capricornului, paraseste casa cuplului, asa incat atentia lui nu mai este atat de focalizata in aceasta directie, iar presiunea pe care a exercitat-o in ultimii trei ani se mai diminueaza.

Venus, planeta dragostei – iar pentru Capricorni, stapana casei senzualitatii – se afla in octombrie 2012 intr-un sector benefic al horoscopului si intr-o zodie care pune accentul mai degraba pe abordarile de natura rationala decat pe manifestarile romantice. Din aceasta pozitie, Venus favorizeaza legaturile bazate pe o compatibilitate intelectuala, culturala sau spirituala, ori demersurile comune care stimuleaza o astfel de compatibilitate.

Dragostea poate fi o modalitate de explorare a unor noi frontiere mentale. In octombrie 2012, calatoriile cu tenta sentimentala sau legaturile la distanta ar putea fi o alta maniera de expresie a nevoii de largire a orizontului prin iubire sau alaturi de omul iubit.

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Plecarea lui Saturn din casa carierei pune capat unei etape de viata (2009 – 2012) in care responsabilitatile profesionale trebuie sa fi apasat greu pe umerii tai si in care este posibil sa fi intampinat destule dificultati si restrictii.

Truda, exigentele si impasurile nu au fost in zadar. Te-au ajutat sa construiesti incet, dar sigur, eventual sa-ti consolidezi pozitia, sau te-au imbogatit cu experiente si lectii de viata foarte folositoare. Incepand din 5 octombrie 2012, insa, barierele se ridica si te poti bucura de libertate.

Bunavointa lui Jupiter, aflat in casa muncii, se poate revarsa din plin. Ai posibilitatea de a alege, de a te extinde, de a experimenta. Octombrie 2012 poate fi un excelent debut in acest sens.

Soarele straluceste in casa carierei, atragand atentia, admiratia, prestigiul si succesul, iar Venus, stapana casei carierei, este in plin proces de ascensiune. Studiile, calatoriile si colaborarile la distanta contribuie la reusita.

Situatia financiara merge spre relaxare.

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Esti OK atata timp cat ai grija de tine si cat eviti excesele. Asigura-te ca dormi suficient, evita contagiunile si fereste-te de accidentarile datorate imprudentei si lipsei de masura.

Ar fi minunat daca in octombrie 2012 ai putea sa-ti intaresti cumva imunitatea.

Daca ai vreo afectiune de tip “hiper”, respecta strict prescriptiile medicului si nu forta nota!

Horoscop zodia Capricorn, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Atentie in chestiunile legate de prietenie sau demersuri colective!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor