filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Berbec: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Berbec: Octombrie 2012
Horoscop lunar Berbec: Octombrie 2012

Horoscop lunar Berbec: Octombrie 2012

Horoscop zodia Berbec, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Bucura-te, ai motive sa sarbatoresti! Pe 5 octombrie 2012 Saturn pleaca, in sfarsit, din casa cuplului Berbecului, dupa aproape trei ani de sedere. Parca se ridica o bariera, parca se risipesc norii.

Daca lucrurile nu au mers grozav pe taram sentimental, daca ai avut impresia unei distantari sau lipse de comunicare, daca perechea ta a avut o perioada mai complicata in plan fizic, psihologic sau profesional, daca impreuna ati fost nevoiti sa infruntati obstacole sau greutati care au pus la incercare rezistenta cuplului ori daca ti-a fost greu sa legi o relatie si a trebuit sa suporti singuratatea, acum poti rasufla usurat(a). Situatia se relaxeaza, se normalizeaza, merge inspre mai bine.

Mai mult, Soarele evolueaza in casa cuplului, nestingherit de Saturn intre 5 si 23 octombrie 2012, perioada favorabila realizarilor sentimentale si/sau matrimoniale.

Pe de alta parte, Venus doreste ca legaturile de suflet sa aiba tangente cu munca, deci in luna octombrie 2012 viata profesionala si cea sentimentala s-ar putea intrepatrunde.

Horoscop zodia Berbec, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Plecarea lui Saturn din Balanta inseamna si inlaturarea unor blocaje sau intarzieri privind colaborarile, asocierile si contractele.

In general, plecarea lui Saturn din Balanta anunta instaurarea unui climat detensionat in relatiile de lucru. Ceilalti devin mai receptivi, mai disponibili, mai amabili, mai eficienti. Octombrie 2012 este o luna promitatoare pentru parteneriate si munca de echipa.

Axa cunoasterii si a drumurilor este energizata. Apare o revigorare a activitatilor intelectuale, a contactelor cu mediul cultural, stiintific, universitar sau editorial, posibilitatea de a calatori, de a te informa, de a-ti impartasi cunostintele etc.

Intrarea lui Saturn in Scorpion pe 5 octombrie 2012 ar putea prefigura 2-3 ani de sobrietate financiara. Pentru unii Berbeci asta ar putea insemna o crestere a obligatiilor, pentru altii o diminuare a veniturilor partenerului/partenerei; o alta categorie s-ar putea implica in afaceri serioase, traditionale sau legate de mediul oficial.

Trasaturile definitorii ale tranzitului lui Saturn in Scorpion sunt investitiile, planificarea, strategiile pragmatice, intelepciunea, cumpatarea si maturizarea.

 Horoscop zodia Berbec, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Luna octombrie 2012 nu pune probleme in planul sanatatii. Dimpotriva, poate aduce rezolvari legate de sanatate, igiena, stil de viata.

Moralul este in crestere, iar incepand din 7 octombrie 2012 se simte o accentuare a optimismului, o crestere a entuziasmului, o mai mare pofta de a calatori, de a schimba informatii, de a-ti largi perspectiva.

Horoscop zodia Berbec, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Foloseste-ti talentul de a cerceta, investiga, descifra!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor