filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Balanta: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Balanta: Octombrie 2012
Horoscop lunar Balanta: Octombrie 2012

Horoscop lunar Balanta: Octombrie 2012

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Cu Marte, stapanul casei cuplului, in Sagetator, atmosfera se incinge. Este rost de aventura, pasiune, adrenalina.

Este posibil ca in octombrie 2012 sa cunosti pe cineva care face sa-ti creasca pulsul, sau sa ai parte de momente speciale alaturi de omul care-ti este deja drag. Cuvintele au efect afrodisiac, iar comunicarea are o influenta deosebita.

Se poate sa faci un drum in interes sentimental si sa ai tot felul de initiative, care mai de care mai curajoase, poate chiar riscante. De fapt, in octombrie 2012 deciziile tale au, in marea lor majoritate, o motivatie afectiva.

Dar, desi entuziasmul este foarte mare, se poate sa ai si unele insatisfactii. Venus, planeta iubirii, se afla intr-o zona obscura, a misterelor, secretelor, interdictiilor, limitarilor, dependentelor, echivocului, poate a dezamagirilor. Din fericire, este o situatie pasagera. Pe 28 octombrie 2012, Venus intra in Balanta, iar situatia se schimba considerabil in bine.

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Octombrie 2012 aduce un eveniment remarcabil: Saturn paraseste zodia Balantei dupa trei ani in care nu ti-a facut deloc viata mai usoara. Ti se ia o povara de pe umeri. Vei avea mai multa libertate, mai multa energie, mai multa eficienta.

Obstacolele si adversitatile se raresc. Starea de spirit se imbunatateste, creste increderea si te implici in initiative mai curajoase. Poti incepe sa valorifici tot ce ai construit in anii saturnieni. Calea spre succes este libera!

Jupiter te sustine in urmatorii 2-3 ani in activitatile de anvergura si iti ofera noi deschideri, noi oportunitati.

In octombrie 2012, Marte iti da vigoare intelectuala, putere de convingere si indrazneala in demersuri, iar Soarele, care trece prin Balanta, te pune in lumina, te ajuta sa iesi in evidenta, sa-ti etalezi calitatile. Progresezi.

Financiar, in octombrie 2012 intri intr-o faza in care strategia si cumpatarea sunt esentiale. Sunt posibile evenimente semnificative, care implica unele decizii sau cer o remodelare a viziunii asupra banilor si valorilor.

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Plecarea lui Saturn din Balanta incheie o perioada (octombrie 2009 – octombrie 2012) in care rezistenta organismului a fost mai scazuta, iar neplacerile de sanatate au fost mai frecvente.

In luna octombrie 2012 tonusul se imbunatateste vizibil. Ai mai multa vitalitate, mai multa mobilitate, te simti in forma. Revine si optimismul.

Horoscop zodia Balanta, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro

Evita excesele si imprudentele, mai ales la drum si in comunicare!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor