filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
George Hora - Vreau sa-mi dai 1 LIKE (piesa noua) | UrbanNews
Get a site
Tuesday, April 23, 2019
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> George Hora – Vreau sa-mi dai 1 LIKE (piesa noua)
George Hora lanseaza cea mai noua piesa - Vreau sa-mi dai 1 LIKE, scrisa special pentru cei peste 10.000 de fani cu care interactioneaza zilnic pe facebook!   Fiecare dintre noi ne-am regasit prieteni vechi sau fosti colegi, ne imprietenim si ne indragostim pe ...

George Hora – Vreau sa-mi dai 1 LIKE (piesa noua)

George Hora lanseaza cea mai noua piesa – Vreau sa-mi dai 1 LIKE, scrisa special pentru cei peste 10.000 de fani cu care interactioneaza zilnic pe facebook!

 

Fiecare dintre noi ne-am regasit prieteni vechi sau fosti colegi, ne imprietenim si ne indragostim pe site-ul care ne aduce impreuna din orice parte a lumii. A fost doar o chestiune de timp pana cand LIKE-ul si-a gasit locul in versurile lui George Hora.

George saluta pe aceasta cale toti fanii, prietenii si mai ales domnisoarele in noua piesa Vreau sa-mi dai 1 LIKE !  Melodia o poti asculta mai jos!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

In 2012, George Hora si echipa lui de la Studio 66 au semnat productia hiturilor Vara Rece (Eli feat. Kamelia), Studenta (Eli feat. George Hora), o buna parte din noul album Voltaj, precum si noul lor single care se aude din ce in ce mai mult la radio – Lumea e a mea.

Nu e prima oara cand George se lasa inspirat de mediul online si de felul in care se intampla povestile de dragoste pe chat sau pe Facebook. Daca nu va aduceti aminte Oki Yey, ascultati AICI!

Pe George Hora il gasesti la pagina facebook.com/GeorgeHoraOfficial iar pe noi ne gasesti pe facebook.com/UrbanPunctRo. Ne dai un LIKE? 🙂

Continuare pe Urban.ro:
George Hora – Vreau sa-mi dai 1 LIKE (piesa noua)George Hora - Vreau sa-mi dai 1 LIKE (piesa noua)

Sursa articol: Urban.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About