filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Forbes: Fotografia "Titanii filantropiei" | UrbanNews
Get a site
Friday, September 20, 2019
Ultima oră
Home >> Financiar >> Forbes: Fotografia “Titanii filantropiei”
Forbes: Fotografia “Titanii filantropiei”

Forbes: Fotografia “Titanii filantropiei”

Pe coperta revistei Forbes de luna aceasta, a 30-a editie anuala a editiei Forbes 400, care prezinta clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, se afla fotografia celor mai darnici bogatasi ai lumii.

12 “Titani ai filantropiei” au fost imortalizati pe coperta Forbes, fiind persoanele care doneaza cei mai multi bani actelor caritabile, informeaza Yahoo.

Donatorii, care si-au facut un scop in viata din a ramane in memoria colectiva nu pentru sumele pe care le-au castigat ci pentru cele pe care le-au donat, au fost pozati de fotograful Forbes Michael Prince in Trustees Room, a Bibliotecii Publice din New York.

In fotografie, de la stanga la dreapta, se afla Warren Buffett, Oprah Winfrey, Bill Gates, Melinda Gates, Peter Peterson, Leon Black, Jon Bon Jovi, Marc Benioff, David Rubenstein, Steve Case, Laura Arrillaga-Andreessen si Marc Andreessen.

Forbes: Fotografia "Titanii filantropiei"

Acesti 12 oameni reprezinta un volum de bogatie greu de imaginat. Nici mai mult nici mai putin de 126 de miliarde de dolari.

Aceasta adunare de miliardari filantropi si-a dedicat nu numai banii, ci si timpul actiunilor caritabile.

Fotografia a fost facuta cu ocazia primului Summit pentru Filantropie Forbes 400, organizat la 26 iunie, care a reunit 161 de miliardari care, atunci cand nu sunt preocupati sa-si sporeasca averile, se dedica rezolvarii unora dintre cele mai stringente probleme ale omenirii. Chiar si intr-o societate atat de exclusivista, cei 12 fotografiati de Prince sunt cu un nivel deasupra.

Volumul de bani donat de acestia este extraordinar. Bill si Melinda Gates au o fundatie influenta la nivel global; Warren Buffett si-a donat 99% din bani; Oprah Winfrey si-a daruit timpul si banii pentru a rezolva problema saracilor din Africa; sotii Arrillaga-Andreessen si Andreessen au declarat ca vor dona jumatate din profit pe masura ce il fac; si Bon Jovi este plasat de Forbes pe primul loc in clasamentul celebritatilor care isi doneaza banii cauzelor bune.

Sursa: Ziare.com

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor