filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Florin Costea, cel mai bun 'transfer' al Stelei! Secretul din spatele revenirii atacantului: "Am discutat cu el! Va ajunge din nou la nivelul la care a fost" | UrbanNews
Get a site
Thursday, August 13, 2020
Ultima oră
Home >> Sport >> Florin Costea, cel mai bun ‘transfer’ al Stelei! Secretul din spatele revenirii atacantului: "Am discutat cu el! Va ajunge din nou la nivelul la care a fost"
Florin Costea este marele câştig al Stelei în această vară. Chiar dacă voia să plece cu orice preţ din Ghencea, lucru recunoscut într-un interviu acordat ProSport, atacantul va rămâne în Ghencea, reuşind să îl impresioneze pe Reghecampf. 'Cioară' a marcat un gol în cele două...

Florin Costea, cel mai bun ‘transfer’ al Stelei! Secretul din spatele revenirii atacantului: "Am discutat cu el! Va ajunge din nou la nivelul la care a fost"

Florin Costea este marele câştig al Stelei în această vară. Chiar dacă voia să plece cu orice preţ din Ghencea, lucru recunoscut într-un interviu acordat ProSport, atacantul va rămâne în Ghencea, reuşind să îl impresioneze pe Reghecampf.

‘Cioară’ a marcat un gol în cele două…
Continuare pe ProSport.ro: Florin Costea, cel mai bun ‘transfer’ al Stelei! Secretul din spatele revenirii atacantului: "Am discutat cu el! Va ajunge din nou la nivelul la care a fost"
Sursa articol:Prosport.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About