filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
UrbanNews | Business
Get a site
Friday, April 16, 2021
Ultima oră
Home >> Financiar >> Business

Business

Job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare

Piata muncii ne surpinde de multe ori, atat prin cifrele statistice, care de multe ori se bat cap in cap, dar si prin evolutii surpinzatoare, si chiar prin diversitatea sa. Read More »

Ministrii de Finante din UE au aprobat un control mai strict al bugetelor nationale

Ministrii europeni de Finante au aprobat marti un pachet legislativ care mareste prerogativele Comisiei Europene in privinta controlului asupra bugetelor nationale ale tarilor din zona euro. Read More »

Cat castiga angajatii marilor companii de stat

„Am calculat ca venitul mediu in companie, cu toate avantajele, este in jur de 2.000 de euro pe luna, in conditiile in care in banca in care sunt tot presedinte al Consiliului de Administratie (UniCredit Tiriac Bank - n.r.) salariul mediu e mult mai mic”, a declarat Pascariu. Read More »

Romania cere oficial prelungirea acordului FMI

Guvernul si BNR cer oficial FMI prelungirea cu trei luni a acordului si incheierea unui nou acord, relateaza MEDIAFAX. Read More »

Peste 250.000 de turisti unguri au vizitat anul trecut Romania. Cate milioane de euro au cheltuit

Peste 250.000 de turişti unguri care au vizitat anul trecut România au cheltuit doar pe cazare şi masă mai mult de 32 de milioane de euro, a declarat agenţiei MEDIAFAX Simion Giurcă, şeful Biroului de promovare turistică al României din Viena, căruia îi este arondată şi piaţa turistică din Ungaria. Read More »

Ministrul Agriculturii: Sunt retele internationale care se ocupa cu traficul carnii de cal

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca problema traficului cu carne de cal este la nivel european, existand retele care se ocupa de asa ceva, dar si ca nu se poate exclude riscul ca si piata interna romaneasca sa fie afectata. Read More »

30 sub 30, povestea lui Like și Share

Povestea „30 sub 30” a început în urmă cu un an. Era una dintre primele ediții ale anului 2012 și, inspirați de ediția americană a revistei Forbes... Read More »